Manneweb

Mannen ruokanurkka

Jos et osaa tehdä ruokaa, nyt on hyvä aika opetella, jotta et kuolisi nälkään. Vihdoinkin ruuanlaitto on helppoa kuin heinänteko. Mannen ohjeilla jopa mestarikokki tekee ruokaa kuin pahainen aloittelija. Lue myös typerien lukijoiden palautteita.

[3.11.2005] Hupsista keikkaa! Viime ruokaohjeesta onkin kulunut sen verran aikaa, että typerimmät lukijamme ovat jo monta kertaa kuolleet nälkään. Onneksi uusia paviaaneja ilmaantuu kuin lampaita heinäpellolle. Toimitukseen saa lähettää toivomuksia uusista ruokalajeista, koska kokkimme eivät juuri enempää enää osaa.

[26.12.2005] Mannen ruokanurkka on nyt saatavilla myös ulkomaan kielellä. Nyt myös kaiken maailman ulkomaanelävät ja kummajaiset pääsevät nauttimaan kunnon ruuista Mannen tapaan.

[18.3.2009] Kaksi vuotta ilman ruokaa on pitkä aika, mutta myös odottavan aika on pitkä ja vatsa kurnii nälässä. Pelastus on viimein saapunut, kun olemme huolella ja ammattitaidolla vihdoinkin onnistuneet sattumalta tekemään uutta ruokaa.

[30.12.2015] Oliko tekemäsi ruoka vahingossa liian hyvää? Haluatko haastaa riitaa? Nyt voit lähettää palautetta ja puutaheinää ruokanurkkaan, jos olet vielä jostain syystä hengissä kokkailusi jäljiltä.

Jätä palautetta tai puutaheinää

Nimi tai nimimerkki
Palaute tai puutaheinää


Manneweb