Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Vuoden 2013 uutinen on valittu (28.10.2014)

[Nyljetty manne]

Vuoden 2013 maailman kiinnostavin uutinen on viimeinkin valittu hanhen selästä veitsellä leikaten. Suomen suosituimman verkkosivuston, Mannewebin kovasti lahjomattomien uutistoimittajien irvikuvien hattuäänestyksessä ylivoimaiseksi ykköseksi nousi kuin nousikin uutinen rummuksi uudestisyntyneestä mannesta.

Vuoden 2013 uutisessa kerrottiin, kuinka sorkkalainen soitinrakentelija Jukka-Pekka Sorkka oli rakentanut yliajamastaan mustalaisesta rummun oikein varren kanssa. ”Se vain taivutettiin niin hienosti, että siihen tuli hienosti tuo mannen pää tuonne taakse, vähän niin kuin samaanilla, jolla se voimaeläin asuu hienosti siellä rummun sisällä kuin matti kukkarossa, että kukaan ei sitä ulkoisesti näe kirveelläkään”, kuvailee tekijä kötöstystään.

Muita äänestyksessä suosittuja uutisia olivat uutinen tuolista ja muista istuimista, paavin eroaminen kirkosta, punaisissa valoissa kököttäminen ja hirvien tuhot.

Mannewebin pohjattoman epäluotettavien lukijoiden haisevaa mielipidettä ei kysytty tälläkään kertaa kirveelläkään. Sen sijaan Manne-uutisten janoiset toimittajat kerättiin puolen vuoden mittaiseen saunailtaan valitsemaan vuoden parasta uutista.

Vuoden uutiset

Vuoden kiinnostavin uutinen on valittu hamasta vuodesta 2002 lähtien vuosittain, eikä loppua näy eikä kuulu kirveelläkään.

VuosiUutinen
2002Vuosituhat vaihtui
2003Manne-myymälä avattu
2004Maailmalla ei ole tapahtunut mitään
2005Manne-myymälä on levinnyt ulkomaille
2006Lammas osti Jootuuban
2007Pesukoneen katselu väheni hieman alkuvuonna
Mannewebin palveluissa mahdottomia katkoja
2008Armeija taistelee varusmiesten ja -miehettärien paisumista vastaan kevyttuotteilla
2009Varma Sorkka haastoi kännipäissään Manne-uutiset raukkamaisesti oikeuteen
2010Vuoden 2009 uutinen on valittu
2011Nuoret miehet söivät 40 autoa Sorkkalassa
2012Sorkkalassa kokataan Suomen kuvottavinta kouluruokaa
2013Yliajon uhriksi joutunut manne jatkaa elämäänsä rumpuna

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen