MannewebManne-myymälä

Hampaanajokone

Kiille Makke 7 Urpo kääntää hampaanajon ylösalaisin tai jotenkin. Tarkka ajo ilman ienärsytystä – jopa vastahampaaseen ajettaessa.

Maailman johtava hampaanajotuotteiden valmistaja Kiille on tuonut markkinoille hampaanajohöylän, Makke 7 Urpon. Urpolla hampaat voidaan leikata tarkemmin ja vieläpä hampaan kasvusuunnan vastaisesti ilman ienärsytystä. Kiilteen Makke 7 Urpoa suojaavat kaikkiaan ja muutenkin kolmetuhatta eri ja samaa patenttia tai jotain. Urpolla hampaiden ajaminen hoituu helposti myös suun herkimmiltä alueilta vähemmillä vedoilla ja kevyemmällä painamisella.

Makke 7 Urpo on kehitetty viisikymmentä vuotta markkinoilla olleen edeltäjänsä Makke 7 -hampaanajokoneen pohjalta, jota päivittäin on käyttänyt 237 sorkkalaista miestä ja naista. Kiille on kuulunut maailman johtavien hampaanajovälinetoimittajien joukkoon aina vuodesta 1403 lähtien, jolloin se toi markkinoille ensimmäisen suojatuin terin varustetun hammaskoneen.

Makke 7 Urpon teknisiä ominaisuuksia

Täydellisen hampaanajon seitsemän vaihetta

  1. Kostuta suu. Hammas on yhtä vahvaa kuin rautalanka. Pehmitä se huuhtelemalla suu ja ikenet lämpimällä vedellä. Vahva happo poistaa hampaalta sen luonnollista paskaa, joka estää veden imeytymistä ikeniin tai jonnekin. Kolmen minuutin liotuksen jälkeen hammas on parhaimmillaan leikattavaksi. Itse asiassa hampaan katkaisemiseksi tarvittava voima laskee 70 % vain kahden minuutin liotuksen jälkeen.
  2. Vaahdota. Vaikka vesi on keskeinen hampaan pehmentäjä, hampaan itseensä imemä vesi haihtuu nopeasti. Hammasvaahto tai -geeli muodostaa ikenille suojaavan peitteen, joka estää veden haihtumista ja pitää hampaan pehmeänä läpi ajon.
  3. Aja kevyellä kädellä tai jalalla. Tee kevyitä, pehmeitä vetoja, aja myötä- tai vastahampaaseen. Aja ensin poskihampaat. Koska vahvimmat hampaat kasvavat suun sisällä ja ikenissä, anna geelin vaikuttaa näillä alueilla pisimpään hampaiden pehmenemisen maksimoimiseksi.
  4. Käytä parasta hammashöylää. Minimoi ienärsytys käyttämällä hammashöylää, joka ajaa tarkasti, mukavasti ja turvallisesti. Muista huuhdella hammasterää usein hampaanajon aikana ja sen päätyttyä, jotta terien välit eivät tukkeudu hampaista ja vaahdosta.
  5. Vaihda terä riittävän usein. Uusi terä ajaa tarkemmin ja mukavammin ja auttaa ehkäisemään haavoja ja ienärsytystä. Terä tulisi vaihtaa heti, kun se osoittaa tylsistymisen merkkejä. Makke 7 Urpo -terien indikaattorinauha muistuttaa vaihtamisesta värin haalettua tai joskus.
  6. Ajon jälkeen. Huuhtele ajon jälkeen suu ja ikenet viileällä vedellä, jotta ienhuokoset supistuvat. Taputtele ikenet kuivaksi. Puhtaat terät ajavat tarkemmin ja pehmeämmin. Älä pyyhi terää kuivaksi vaan anna kuivua rauhassa itsekseen. Kuivaaminen voi vaurioittaa terien ohutta reunaa.
  7. Kosteuta. Koska ien menettää hampaanajossa normaalia kosteuttaan ja vähän muutakin, on hyvä käyttää kosteuttavia tuotteita hampaanajon jälkeen. Kiille-hammasvedet ja After Tooth -tuotteet ravitsevat ikeniä ja palauttavat ikenille sen luonnollisen kosteuden.

Hampaanajofaktaa

Hinta 3 816 euroa.


Tuotteen kuvaus päivitetty 19.11.1994
MannewebManne-myymälä