Manneweb

Manne-myymälä

Manne-myymälästä löytää kaikki maailman tavarat ja paljon muutakin eikä siinä vielä kaikki. Hinnat ovat maailman halvimmat, sillä tuotteisiimme ei kuulu arvonlisäveroa emmekä muutenkaan pahemmin veroja maksele. Kaikilla tuotteilla on ikuinen takuu ja joillain jopa pitempikin. Rikkinäisen tuotteen voi vaihtaa toiseen rikkinäiseen tuotteeseen melkein ilmaiseksi. Ostaminen on helppoa kuin heinänteko. Manne-myymälässä asiakas on aina oikeassa, joskus ei.


Etusivu – AukioloajatTietoa myymälästäHakuTarkistetut tuotteetTietokoneetHifi-laitteetKodinkoneetElintarvikkeetAutotLentokoneetSotavehkeetRäjähteetWarezTyöpaikatPalauteTykkäänIn inglishYlläpito

Erilaisten toimintamuotojen jatkuva kehitys takaa sen, että huomattava osa on aktiivisesti mukana hahmotettaessa ennusteita tulevaisuuden kehityssuunnista. Arkipäivän kokemukset osoittavat, että erilaisten toimintamuotojen jatkuva kehitys täyttää tärkeän tehtävän, kun määritellään sellaista toimihenkilökoulutusta, joka vastaa nykyhetken tarpeita. Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että toimihenkilöiden osaksi tulevien opintojen taso tekee vaikeaksi arvioida kehitysmallia. Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että rakenteellisten ehtojen vahvistaminen ja kehittäminen tekee mielenkiintoiseksi yrityksen eritellä ennusteita tulevaisuuden kehityssuunnista.

Ostoskorisi sisältö

TuoteLkm.Hinta
vahinkolapsiperhepäivähoito0259 euroa
kertasinko8195 euroa
lasihelmitaulu8310 euroa
Zimbabwe768 euroa
toimitus- ja käsittelykulut8171 euroa
Yhteensä13-177 euroa

Kassalle


Varaston tilanne tarkistettu ja hinnat nostettu viimeksi 23.5.1989
Manneweb