MannewebManne-myymälä

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n vastainen rekisteriseloste

1. Rekisterin nimi

Manne-myymälän asiakasrekisteri.

2. Rekisterinpitäjä

Manne-myymälä
Sorkkatie 17, ullakon sähkökaappi
Sorkkala
Sähköposti: musta-lista@manne-myymälä.sorkkala

3. Rekisterin vastuuhenkilö ja rekisteriasioita hoitavat henkilöt

naapurin Kalle
Sorkkatie 19
Sorkkala

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Järjestelmän tarkoituksena on Manne-myymälän myymiin juttuihin liittyvien juttujen jokin helahoito tai semmoinen ja vähän muukin.

5. Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteröidyt ja kaikki muutkin ovat irstaassa suhteessa Manne-myymälään ja naapurin Kallen hammaslääkäriin. Järjestelmään rekisteröidään yhteydenpidon, nyrkkitappelun, vittuilun ja tilattujen tuotteiden ja palveluiden hoitamisen ja laskutuksen kannalta tarpeelliset ja tarpeettomat tiedot ja vähän muutakin.

6. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot asiakkaasta:

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä, naapurilta ennen tilausta ja sen jälkeen sekä poliisilta muulloin ja muulloinkin. Asiakas voi itse hyvällä tuurilla päivittää rekisterissä ja yrityksen näyteikkunassa olevia tietojaan huutamalla kovaan ääneen Sorkkalan torilla ja lyömällä keltaisen puukon pöytään.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Linnunradan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ja sukkia käytetään muun ja toisenkin muassa asiakassuhteiden ja naapurin kakaroiden hoitamiseen ja ne satunnaisesti luovutetaan tarpeen vaatiessa ja muulloinkin ulkopuolisille ja viidensille tahoille ja muillekin, kuten Venäjän mafialle.

9. Rekisterin käyttö

Rekisteriä käyttävät ja sen tietoja päivittävät tarjouksia ja tilauksia käsittelevät sekä laskutusasioita hoitavat henkilöt ja kuka tahansa. Rekisterin käyttö edellyttää admin-käyttäjätunnusta ja admin-salasanaa. Asiakkaalla ja muillakin on mahdollisuus itse päivittää kaikkia rekisterissä ja sen ulkopuolella olevia tietoja Manne-myymälän sivuston kautta ja muutenkin. Asiakkaalla on pääsy myös muiden asiakkaiden tietoihin.

10. Rekisterien yhdistäminen muihin henkilörekistereihin

Asiakasrekisteristä ei ole suoraa yhteyttä kaikkiin muihin rekistereihin, paitsi rikosrekisteriin ja koirarekisteriin.

11. Rekisterin suojaaminen

Järjestelmän käyttäminen vaatii melko vahvahkon käyttäjätunnuksen (admin) ja salasanan (admin). Järjestelmästä suoritetaan säännöllisesti varmuuskopiointi, kun jaksetaan ja järjestelmä löydetään. Järjestelmään kuuluu Kahvikka-palomuuri.

12. Asiakasrekisteritietojen säilytys, arkistointi ja hävittäminen

Asiakastiedot poistetaan rekisteristä tai hukataan muuten vain, milloin sattuu, ja muulloinkin, mutta ei asiakassuhteen päättymisen jälkeen tai asiakkaan pyynnöstä.

13. Rekisteröidyn informointi

Järjestelmän rekisteriseloste on nähtävissä Manne-myymälän vessan seinällä kusirajan alla.

14. Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkastella melkein kaikkia rekisterissä olevia tietoja Manne-myymälän vessan peilin kautta.

15. Tiedon korjaaminen

Asiakas voi itse korjata muita koskevia tietoja Manne-myymälän takaoven kautta tai pyytää rekisterin olematonta vastuuhenkilöä korjaamaan tiedot nyrkkiä heiluttamalla ja perkelettä kiroamalla.


MannewebManne-myymälä