MannewebManne-myymälä

Työpaikat

Manne-myymälä on ensimmäinen ja ainoa laatuaan maailmassa ja maailman suurin myymälä ja verkkokauppa. Nopea kasvuvauhtimme vaatii jatkuvasti lisäystä yli 14 000 hengen henkilökuntaamme.

Kiinnostaako sinua heinäkaupanteko, lampaat, keltaiset kauhat ja verkkokauppa? Ymmärätkö, että tappava työtahti ja ahkeruus ovat menestyksen avaimet vai oletko tyhmänä hukannut nekin? Tule meille myymään heinää, lampaita, keltaisia kauhoja, tyhjiä lupauksia ja valaita, hävittelemään tilauksia, rakentamaan ja huoltamaan taloja sekä oppimaan tuntemaan tuotevalikoimamme ja kaiken muunkin.

Meillä ei ole tarjolla kesätöitä, tilapäistä työtä tai töitä, jotka sopivat samaan aikaan opiskeleville, eikä muitakaan töitä. Kyselyt työpaikoista sähköpostilla työpaikat@manne-myymälä.sorkkala. Täytä hakemus ennen kyselyä ja sen jälkeen.

Tuotekuvausten kirjoittajia

Manne-myymälä hakee tuotekuvausten kirjoittajia tai jotain paviaaneja.

Tehtävät

Manne-myymälässä on satoja miljoonia, ellei jopa tuhansia tuotteita, joista puuttuu kuvaus kuin lampaalta häntä. Se on sinun vikasi ja sinun vastuullasi on korjata tilanne.

Tehtävänäsi on kirjoittaa tuotekuvaukset tai jotain puutaheinää testien tai luulotietojen perusteella tai jopa niihin liittymättä kuin kala vedessä. Saat testattavaksesi yli 500 tuotetta päivässä, esimerkiksi haravanlamppuja, haimatulehduksia, pahvikannuja, venäläisiä perseenpäristimiä ja muita jokapäiväisiä arkijuttuja. Kuvaukset tai puutaheinät ovat tasan 5–10 000 sanaa tai siltä väliltä, joskus jopa erimittaisia kuin toiset. Apunasi on tähän kehitetty puppugeneraattori, johon voi turvautua 90 %:ssa tapauksista kuin hukkuva oljenkorteen.

Työtä riittäisi laiskuudestasi riippuen arviolta vuoteen 2583 asti nykyisten tuotteiden kuvauksissa. Uusia tuotteita tulee sisälle nopeammin kuin niitä ehditään käsitellä.

Odotamme

Odotamme sinulta 30 vuoden kokemusta tuotekuvauksien kirjoittamisesta, amis- ja korkeakoulutasoista koulutusta sekä hyvää iirin ja muinaisheprean kielen taitoa, udmurtti on lisäetu. Jos sinulla ei ole tarvittavaa kokemusta, koulutusta, minkään kielen taitoa tai mitään muutakaan, sillä ei ole kuitenkaan mitään tai muutakaan merkitystä tai mitään muutakaan mihinkään tai muuhunkaan.

Olet vähintään 6-vuotias, mutta jos et ole, niin vähintään 4-vuotias tai ainakin näytät vähintään 2-vuotiaalta. Alle 1-vuotiaiden hyväksymistä harkitsemme ankarasti.

Kirjoitat sujuvaa suomea kuin kala vedessä ja olet valmis kuulemaan nöyryyttävää kritiikkiä. Sanavarastosi on rikas, vaikka lampaat söis, ja käytät sanontoja luovasti ja vaihtelevasti, vaikka lampaat söis. Olet kova liioittelemaan.

Olet työaikojen suhteen joustava ja selkärangaton kuin keitetty etana eikä sinulla muutenkaan ole elämää tai mitään muutakaan. Jos sinulla on elämä tai jotain muuta, avustamme niiden hävittämisessä jo järjestettämättömän haastattelun aikana, toisin sanoen tätä lukiessasi.

Olet hyväuskoinen ja sinulla on yltiöpositiivinen asenne paskahommia kohtaan, vaikka lampaat söis. Sinulta odotetaan täydellisyyttä, mutta silti kaikki kötöstyksesi haukutaan maan tasalle laadusta riippumatta.

Sinulla on tehtävään vaadittava työkalu omasta takaa tai voit lainata sen naapurilta. Teet töitä kotona ja maksat itse palkkasi.

Tarjoamme

Tarjoamme itsepäisen ja haasteellisen tehtävämiinakentän, lapsekkaan, aneemisen ja kansainvälisen muukalaisilmapiirin sekä hyvät juuttumismahdollisuudet eteen- ja taaksepäin ja kilpailukyvyttömän nollapalkan puolikkaan miinus verot ja kaikki muutkin tekaistut kulut. Haukumme sinut lyttyyn aina, kun vain jaksamme vaivautua. Kun emme jaksa vaivautua, palkkaamme toisen henkilön vaivautumaan puolestamme.

Maksamme, jos jaksamme, kaikkien alojen taulukoihin perustumatonta nollapalkkaa, jonka tarkka suuruus riippuu työntekijän aikaisemmasta työkokemuksesta, koulutuksesta, mahan tilavuudesta ja pärstäkertoimesta. Kuun asennosta riippuen voimme tarjota myös kompensaatiota. Toisin sanoen käytämme hyväuskoista ilmaistyövoimaa.

Haku

Emme tarkista kenenkään hakijan taustoja tai järjestä mitään turhia haastatteluita, vaan työn voi aloittaa saman tien.

Kiinnostuitko? Siirry työn ääreen kirjoittamaan tuotekuvauksia.

Jos et ole kiinnostunut, lähetä sähköpostia suljetussa kirjekyyhkysessä osoitteeseen en.oo.tulos@manne-myymälä.sorkkala.

Myyjiä Sorkkalaan (3 paikkaa avoinna)

Manne-myymälän uuteen vuoden 2016 lopussa avattavaan Sorkkalan seudun myymälään etsitään asiantuntevia, täysiaikaisia ja kokonaisia myyjiä ja muitakin palvelemaan meitä myymälässämme. Olet ulospäin tai jonnekin seksuaalisesti suuntautunut, aktivistinen ja äärimmäinen sekä kiinnostunut viihde-elektroniikasta ja jostain sen semmoisesta sekä kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Tulet aluksi työskentelemään koetusajan Sorkkalan myymälässä, minkä jälkeen siirryt työskentelemään uuteen Sorkkalan seudulle avattavaan myymäläämme tai jonnekin.

Tunnet jo nyt tietokoneet, niiden oheislaitteet, heinähangot, lampaat, keltaiset kauhat ja lammasalan termit erittäin hyvin ja paremminkin ja seuraat jatkuvasti alan kehitystä kaikkialta ja muualta. Kotonasi on luonnollisesti viimeisintä huutoa oleva lammas ja iso kasa heinää ja mietit jo nyt uuden keltaisen kauhan hankintaa.

Sinua myös ilahduttaa erityisesti tekaistu tieto, että kaikki ja loputkin työntekijämme ja heidän sukulaisensa saavat omat ja muiden hankinnat sisäännostohinnoin ja kalliimmallakin ja kotiin koekäyttöön myös vanhimpia uutuuksia maailmalta tai jostain tai muualta ja jostain muualtakin. Kaupan tai heinäntekoalan työkokemus on eduksi tai haitaksi tai sitten ei.

Puhut myös sujuvasti venättä sekä lisäksi kohtuullisesti ruotsia, saamea, englantia, ranskaa, italiaa, sardia, saksaa, korsikaa, retoromaania, espanjaa, hollantia, puolaa, venäjää, norjaa, tanskaa, islantia, viroa, latviaa, liettuaa, romaniaa, bulgariaa, unkaria, serbiaa, kroatiaa, sloveenia, tshekkiä, slovakkia, portugalia, iiriä, kreikkaa, albaniaa, maltaa, turkkia, kiinaa, japania, koreaa, perunaa, suahilia, latinaa, muinaishepreaa, arabiaa, persiaa, volapükiä, esperantoa, sorkkalovakiaa, mongolia, tokelauta, siansaksaa, tongaa, afrikaansia, nepalia, arameaa, mustalaiskieltä, tamilia, lammasta, vatjaa, zulua, kirkkoslaavia, kornia, skottia, friisiä, kirvesvartta, kurdia, maoria, thaita, naurua, mustajalkaa, udmurttia sekä näiden lisäksi vähintään kolmeatoista muuta kieltä. Kestät hyvin stressiä, vettä ja tappavan kiireisiä työpäiviä.

Olet joustava kuin jännitetty lammas työaikojen suhteen ja pystyt tekemään myös pakotettaessa aamu-, lauantai- ja arkisunnuntaivuoroja. Kyseessä on jatkuva ja pitempikin työsuhde, jossa on normaali neljäntoista kuukauden koetusaika ja viiden vuoden harjoitteluaika. Kyseessä on kokopäivätyö ja työajat soveltuvat huonosti esimerkiksi ihmisille.

Tarkistamme jokaisen hakijan heinäntekotaidot ja jokainen hakija joutuukin kirjalliseen ja teoreettiseen käytännön kokeeseen ennen työhaastattelua ja viikottain sen jälkeen. Maksamme kaikkien alojen taulukoihin perustumatonta nälkäpalkkaa, jonka tarkka suuruus riippuu työntekijän aikaisemmasta työkokemuksesta, koulutuksesta, mahan tilavuudesta ja pärstäkertoimesta.

Kiinnostuitko? Siirry täyttämään työhakulomake.

Myyjiä Rautalampaaseen

Haemme myyjiä koko- ja osa-aikaisiin orjatyösuhteisiin. Avaamme uuden Manne-myymälän marraskuussa 2017. Se sijaitsee Sorkkalassa, Lammastien välittömässä läheisyydessä. Haemme itsepalveluhenkilökuntaa seuraaviin tehtäviin:

Odotamme

Arvostamme

Tarjoamme

Hakemukset viimeistään 13.5.2007 osoitteella: Manne-myymälä Rautalammas, itsepalveluesipäällikkö Leena Sorkkinen, Rautalampaantie 1, 0 Rautalammas tai sähköpostilla leena.sorkkinen@rautalammas.manne-myymälä.sorkkala. Puhelintiedustelut: itsepalvelupuhelinpäällikkö Leena Sorkkinen 05-1.

Myyjää Stressi-aamiaiskahvilaan

Olemme Sorkkalassa Lammasväylän läheisyydessä sijaitseva Manne-myymälä-ketjun uusin yksikkö ja etsimme pimeässä loistavaan joukkoomme yksinasumisen osastolle jotenkin osaavaa myyjää, jonka työaika on suunnilleen 60–120,5 h/vko. Sinulla on:

Lisäluulotietoja antaa itsepalvelupäällikkö Anne Naama-Virnees, puh. 010 00.

Hakemukset mahdollisimman pian mutta viimeistään 3.1.2004 mennessä osoitteella anne.naama-virnees@manne-myymälä.sorkkala tai Stressi-aamiaiskahvila, Anne Naama-Virnees, Lammasväylä 1, Sorkkala

Myyjä pettuleipätiimiin

Haemme pettuleipätiimiin henkilöitä, joilla on tai ei ole:

Työaika on 1–250 h/vko tai enemmänkin. Jos olet mielestäsi tai jonkun muun mielestä etsimämme tai jonkun muun etsimä henkilö, ota yhteyttä mahdollisimman pian ja nopeamminkin. Lähetä vapaapotkumuotoinen hakemus, josta selviää työhistoriasi, rikosrekisterisi, suosittelijoidesi yhteystiedot, banaanikakun leipomisohjeet ja valokuva tai valokuvat tai jopa molemmat sekä lyhyt selostus tämänhetkisestä tilastasi, viimeisimmästä MPS–SPS-ottelusta ja satunnaisista kohtaamisista lampaiden kanssa.

Yhteydenotot sähköpostitse tai postitse osoitteella: Manne-myymälä, itsepalvelupäällikkö Minna Sorkanpää, Sorkansilta 111, Sorkkala tai sähköpostilla <minna.sorkanpää@manne-myymälä.sorkkala>.

Aluepäällikkö Sorkkalaan

Haemme aluepäälliköitä Sorkkalan seudulle sekä Keski- ja Etelä-Sorkkalan alueelle.

Tehtävät

Jos olet valmis kohtaamaan itsenäisen ja mahdottoman työn haasteet ja luulet, että sinulta löytyy sekä halua että kykyä että pakko kehittyä vaativiin naisesimiestehtäviin, ota yhteyttä tai painukaa helevettihin täältä. Tarvitsemme joukkoomme lisää lupaavia tulevaisuuden ammattilaisia, nykyisyyden amatöörejä ja menneisyyden tunareita.

Odotamme

Odotamme sinulta 30 vuoden työkokemusta, amis- ja korkeakoulutasoista koulutusta sekä hyvää iirin ja muinaisheprean kielen taitoa, udmurtti on lisäetu.

Nahkapäätöksentekokyky, liikemäärätietoisuus, urunsoitto- ja stressauskyky sekä panttivankineuvottelutaito ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Osaat olla myös joustava kuin kallio ja tulet erinomaisesti toimeen lampaiden kanssa. Olet valmis muuttamaan viikottain Suomen sisällä ja ulkopuolella sekä ajassa eteen- ja taaksepäin ja vähän muuallekin, matkustamaan turhaan sinne sun tänne, jonnekin ja vähän muuallekin sekä tekemään pitkiäkin päiviä ja öitä koko ajan, satunnaisesti, jatkuvasti ja muulloinkin.

Tarjoamme

Tarjoamme itsepäisen ja haasteellisen tehtävämiinakentän, lapsekkaan, dynamittisen ja kansainvälisen muukalaisilmapiirin sekä hyvät etenemismahdollisuudet eteen- ja taaksepäin ja kilpailukykyisen palkan puolikkaan miinus verot ja kaikki muutkin tekaistut kulut. Heräsikö kiinnostuksesi?

Haku

Lähetä valokuvauksellinen hakemuksesi kansioluetteloineen, heinineen ja kauhoineen 13.5.2005 mennessä osoitteeseen Manne-myymälä, PL 0, Sorkkala. Merkitse kuoreen hakemasi tehtävä ja paikkakunta sekä kolmijalkainen lammas.

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytöinti@manne-myymälä.sorkkala.

Käsittelemme hakemuksesi ehdottoman luottamuksettomasti silppurissa ja vessan seinällä. Lisätietoja tehtävästä ja lottonumeroista voi yrittää udella Panu Sorkalta tiistaina 8.5.2007 kello 3.04–3.05 puhelinnumerosta (00) 123 123, Panun postiluukusta tai jostain.


Sivut viimeksi päivitetty joskus tai sitten ei.

MannewebManne-myymälä