Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Mannex 63, PEE ja TE hautaan siinä hujakoilla (2.8.2006)

[Mannesonta]

Mannesonta lopettaa tietoturvapäivitysten julkaisemisen Mannex 63, 63 PEE ja TE -etäkäyttöjärjestelmähässäköille.

Mannesonnan tietoturhayksikön ylipäällikkö Risto Putki muistuttaa JHTMOFMDL-blogissa, että Mannex 63-, PEE- ja TE-vaikeakäyttösuihkujärjestelmien tietoturhapäivitysten mulkaisu päättyy elo- ja lokakuun vaiheessa. Rikkomatta jää myös kyseisten näyttövarajärjestelmien Pesuhuonehallissa oleva kriittinen avohaavoittuvuus, josta varoitettiin viime huhtikuussa tai joskus.

Mannexin Pesuhuonehalli uusittiin oudolla ja perustavanlaatuisella tavalla Mannex 1 000 000 000 -käyttöjärjestelmän myötä. Vanhojen ja uusien versioiden päivittäminen olisi käytännössä niin tylsä urakka, että kaikki tai muutkin sovellukset saattaisivat toimia sen jälkeen ja muulloinkin.

Mannesonnalta suositellaan, että vanhojen ja uusien Mannex-versioiden typerät käyttäjät ja naapurit suojaisivat pesukoneensa metsäpalomuurilla ja talonsa hiekkapaaluilla, joista tukitaan reikä 493 139. Tämä estää Pesuhuonehallin avohaavoittuvuuden hyödyntämisen ja hiekan leviämisen sinne sun tänne ja vähän muuallekin.

Seuraavaksi ja jopa sitä ennen tuki lakkautetaan Mannex HV VM PC LCD LP515 -järjestelmältä ja kaikilta muiltakin ensi syyskuun 31. päivänä. Käyttöjärjestelmään tulisi asentaa Palvelunestopaketti 282 -päivitys ensi ja toisessa tilassa kuten keittiössä.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen