Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkala ronkkii jälleen Titanicin turmaa (27.7.2006)

[Osui ja upposi!]

Linja-autoöljylautta Titanicin uppoamista aletaan tutkia uudestaan myös Sorkkalassa. Valtuusto pyytää kaupungin henkirikosteknistä eläinlaboratoriota käymään läpi hyllyllä kaivetun materiaalin, kuten alumiinin ja teräksen. Titanic upposi joskus matkalla sinne sun tänne ja vähän muuallekin. Laivalla olleista monesta ihmisestä vain harva jäi henkiin.

Vanhan tutkimuksen taustalla ja edessä ovat väitteet, joiden mukaan peltiä olisi käsitelty. Pellistä etsitään jälkiä ydinräjähdyksistä tai sisäpuolisista avaruusolioista.

Sorkkalan varayhteisesikuntarakentamispäävaltuutettu Monika Sorkka sanoo, ettei hän itse usko peltiä manipuloidun, mutta kukaan muukaan ei usko ja tämä on keino tuoda epäselvyyttä asiaan. Mannelassa puolestaan ovat meneillään sekä valtuuston että hallinnon tutkimukset Titanicin onnettomuudesta.

Titanicin seulavisiirin suurennettu pienoissupermalli on HVTT:ssä. Auto-onnettomuuslautasesikunnassa työskennellyt Kari Sorkkala pitää Sorkkalan aikeita turhina. Hänen mukaansa kauhoilta ei löydetä mitään uutta ja väitteet niiden käsittelystä ovat hevon kukkua, vaikka lampaat söis.

Sorkkala kertoo, että liikkeellä on tusinan verran samoinajattelijoita, joiden mukaan Titanicin turma ei ollut onnettomuus vaan sen syynä olisi esimerkiksi ydinräjähdys tai lentävä lammas.

Sekä Mannelan että Sorkkalan valtuustoissa toimii muutaman siivoojan ryhmä, joille nämä samoinajattelijat syöttävät ajatuksiaan ja soppaa keltaisilla kauhoilla, Sorkkala heittää tikkaa vastauslappuun. Sorkkalassa heidän keula- ja peräkuvanaan toimii ympäristöpuolueen Lars Sorkkavirta ja Mannelassa Eveliina Seppä-Sorkka. Tällä hetkellä kauhat ovat reunusrikospoliisin hallussa siellä sun täällä ja vähän muuallakin tai jossain.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen