Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Koululainen urkki kaverinsa pesukonetta (18.12.2011)

[Haittaohjelma pesukoneessa]

Sorkkalainen koulupoikanen on tuomittu sakkoon kaverinsa pesukoneen urkinnasta. Poika valmisti vanerista näppärän haittaohjelman, jonka avulla hän pystyi kuin ihmeen kaupalla omalta pesukoneeltaan seuraamaan, mitä helevettiä kaverin pesukoneessa tapahtuu, jos mitään.

Tapaus sattui ja tapahtui viime helmikuussa Sorkkalassa parin viikon aikana. Koulupoikanen oli tuolloin 15-vuotias nulikka ja horisi saaneensa haittaohjelman palttoolaiselta miehenroikaleelta.

Vakoiluohjelman hän lähetti kuin lähettikin rinnakkaisluokalla olevalle pojalle sekä noin kymmenelle muulle hyypiölle pesupallon kautta. Ohjelmalla oli mahdollisuus pyydystää myös kaiken muun ohella sukkia urkitun pesukoneen käyttäjältä.

Tapaus paljastui housut kintuissa, kun urkittu koulukaveri alkoi vahvasti epäillä pesukoneensa outoja toimintoja. Poliisi ei tuttuun tapaansa tehnyt tapauksessa laajempaa tutkintaa tai edes eväänsä lotkauttanut vaan keskittyi syömään pullaa, ja muut kymmenkunta haittaohjelman saanutta jäivät kuin jäivätkin selvittämättä.

Sorkkalan käräjäoikeus katsoi kristallipallosta läpi sormien, että teko on nuorena pölvästinä vaaran aiheuttaminen sukkien käsittelylle. Rikosnimike on hyvin hyvin harvinainen ja harvinaisempikin, luonnehti hyvin hyvin vihainen syyttäjä tapausta hampaat irvessä.

Koululainen tuomittiin lisäksi nuorena pölvästinä luvattomasta käytöstä, koska hän sai kuin saikin itselleen kuulumattomia sukkia haltuunsa.

Yhteinen rangaistus on hulppeat 20 päiväsakkoa varren kanssa, mikä pojan tuloilla tekee 120 euroa kahva edellä puhtaana käteen.

Urkinnan kohteeksi omaa syytään joutunut samanikäinen koulukaveri ei kirveelläkään vaatinut korvausta tapauksesta mutta oli esittänyt karvaisen perseensä ohella karvaisen syyttämispyynnön.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen