Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Manne-myymälä heräsi henkiin kohun jatkuessa (19.7.2006)

[Manne-myymälä]

Manne-myymälän sulkemisen aiheuttaman kohun aiheuttama paniikki on jatkunut yli viikonlopun ja pitempäänkin. Sivusto itse heräsi uudelleen henkiin keskiviikon ja lauantain välisenä yönä Sorkkalassa sijaitsevilla palvelimilla ja vähän muuallakin.

Sorkkalainen huijareiden etujärjestö Puliveivari, Sorkkapuolue sekä paikallisten ruskeiden, yläoikeiston ja lampaiden nuorisojärjestöt järjestivät maanantaina Sorkkalassa ja Mannelassa yhteensä kahden hengen sodanomaisen mielenosoituksen, mutta verkossa otteet olivat kovempia.

Sorkkalassa Manne-myymälää vastustavan Anti-Manne-myymälän lakimies on saanut tappo- ja kidutusuhkauksia (Analogieilen), minkä lisäksi Sorkkalan valtuuston kahvikupit kaadettiin lauantain ja maanantain välisenä yönä. Puliveivari on ottanut etäisyyttä verkkohyökkäyksiin.

Sorkkasanomien mukaan valtuuston kahvikupit kaataneen iskun takana olisi Sorkkalan tosihakkaajat -niminen ryhmä ja 7-vuotias sorkkalainen koululainen, joka ei omien ja isänsä sanojen mukaan ja niistä huolimatta kuulu mihinkään organisaatioon eikä muuhunkaan, kolmea lukuun ottamatta.

Koululainen kertoi Sorkkasanomille siirtäneensä hallituksen kahvipöydältä suuren kahvikupin omalle pöydälleen ja pyytäneensä kaveriaan vierailemaan pöydällään. Vierailun aiheuttama kuormitus osoittautui liialliseksi Sorkkalan valtuuston kahvikuppeja kannattaneille pöydille ja ne romahtivat maan tasalle.

Sorkkasanomien mukaan vastaavia hyökkäyksiä odotetaan myös jatkossa tai sitten ei. Uutistoimisto Rottalampaan mukaan Sorkkalan hätätilaviranomaiset olisivat antaneet kahvikuppihyökkäysvaroituksen yhdelle valtakunnalliselle ja kahdelle paikallistason poliisille.

Otsikoissa ovat pysytelleet väitteet, joiden mukaan Manne-myymälän sulkeminen olisi johtunut Venuksen hallituksen tai sen musiikki- ja lammasalan takajärjestöjen painostuksesta. Sorkkalan valtuutettu Tuomas Sorkkavirta on kieltänyt jyrkästi ja loivastikin toimineensa Venuksen pyynnöstä tai antaneensa käskyjä poliisille, syyttäjäviranomaisille tai millekään muulle taholle. "Minulla eikä muillakaan ole ollut tämän tai minkään muunkaan asian tiimoilta minkäänlaista tai muunkaanlaista kommunikaatiota tai mitään muutakaan Venuksen tai minkään muunkaan hallituksen tai minkään muunkaan kanssa, vaikka lampaat tai jokin muu söis tai tekisi jotain muuta", Sorkkavirta tai joku totesi.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen