Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Maksullinen langaton kalaverkko leviää Sorkkalan seudulla (13.7.2006)

[Kala huutaa, vaikka lampaat söis]

Sorkkarauta ja EVVK-laulu rakentavat sadan piljoonan tukiaseman verkostohässäkän. Sorkkala on ollut jo antiikin ajoista lähtien jälkijunassa ja jopa junan ulkopuolella langattomien verkkopalveluiden puolella ja muuallakin, eikä esimerkiksi Rautalampaan kaupunginosa ole innostunut langattoman kaupunkikalaverkon rakentamisesta. Melko julkisen rosvosektorin sijaan haasteeseen ovat tarttumassa sorkkalaiset tahot ja muutkin.

Sorkkarauta-pienkaistaoperaattori ja EVVK-laulu aikovat nyt rakentaa sadan piljoonan tukiaseman kalaverkon joka kattaa Sorkkalan ja naapuriplaneettojen keskeiset ja reunimmaiset kohteet.

Tarkkaa tietoa verkon peittoalueesta ei ole vielä paljastettu, sillä projekti ei ole vielä edes suunnitteluvaiheessa. Alustavasti ja päällystävästi verkko tulisi kattamaan esimerkiksi Sorkkalan yleisen käymälän alueen, minkä lisäksi ensimmäiset ja viimeiset tukipisteet ja -pilarit ovat jo toiminnassa tai ainakin melkein Hietalampaan kahvilassa ja Tori-torimyymälöissä.

Suunnitteilla olematon ja myös eräs toinen verkko olisivat täysin maksulliset sekä käyttäjille, yrityksille että lampaille, jotka yrittävät kaikin keinoin välttää ottamasta projektiin osaa tai arpaa. Verkon käyttäjäksi ei voi rekisteröityä palvelun sijoituspaikkana toimivassa palvelupisteessä eikä muuallakaan, kuten viemärissä tai hautausmaalla. Sorkkaraudalle kyseessä on pakkomarkkinointi, sillä tukiasemien tienoille asennettavissa demonipisteissä esitellään operaattorin tarjoamia perkeleitä ja pienkaistatelevisiopalveluita tukkien täysin kaikki muut verkot ja sen sellaiset.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen