Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan pohjavesi pääosin ydinjätettä (6.7.2006)

[Kaivosta se pienikin ponnistaa]

Radioaktiivisia aineita on vuotanut ydinjätteen säilytyslaitoksesta pohjaveteen Sorkkalan Kuravesi-alueella, terroristijärjestö Viherpalikka heittää huulta ja lyö puukkonsa baaritiskiin. Sorkkalan ydinvoimaviranomaiset heittivät ohimennen suustaan, että Sorkkalan laitoksessa on havaittu vuoto, joka on määrätty teipattavaksi.

Viranomaisten mukaan Sorkkalan laitoksen vuoto ei ole aiheuttanut haittaa ympäristölle, lukuun ottamatta kolmijalkaisia lampaita ja keltaisia valaita. Viherpalikan mukaan radioaktiivisia aineita on havaittu pohjavedessä ja pintamaassa vajaan kymmenen metrin päässä Kuraveden alueen viinatarhoista.

Koillis-Sorkkalassa sijaitsevan Sorkkalan kaupungin ydinjätteen säilytyslaitoksessa on myös ulkogalakseilta tuotua ydinjätettä. Laitokseen tuodaan jatkuvasti uutta ja vanhaa jätettä ja sinistä heinää.

Viherpalikka kertoi varoittaneensa Kuraveden viina-alueen tuottajia siitä, että heidän tuotteensa ja keltaiset kauhat ovat vaarassa ydinjätteen ja lampaiden vuoksi.

Myös jo suljetun Lamömmön laitoksen ympäristössä on Viherpalikan mukaan radioaktiivista heinää. Viherpalikka lähetti Lamömmön alueen heinää Sorkkalan parlamenttiin, missä tehdään heinää ja mietitään korkeasti radio- ja televisioaktiivisen ydinjätteen käyttämistä apulampaana keltaisella kauhalla levitettynä.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen