Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Eroa elämästä -palvelu helpottaa elämästä lähtemistä (16.12.2010)

[Eroon elämästä]

Eroa elämästä on uusi ja ääriasiallinen sivusto, jonka pyhänä tarkoituksena on herättää kiusallisia kysymyksiä ja mahdollisesti johtaa elämästä eroamiseen. Viime vuoden keskiviikkona voimaan tullut elämänvapauslaki mahdollistaa näppärästi kirjallisen elämästä eroamisen toisin kuin ikivanha homeinen laki, joka vaati henkilökohtaisen käynnin maistraatissa tai jossain muussa virastossa ja lampaan uhraamisen.

Uuden elämänvapauslain voimaantulon jälkeen elämästä eroaminen on voimakkaasti lisääntynyt suurimmissa kylissä, kaupungeissa ja niiden ulkopuolella kuin kala vedessä. Näyttää kuitenkin siltä, että ihmiset eivät tiedä tai eivät viitsi selvittää, miten elämästä erotaan, vaan jatkavat kituuttamistaan kuin perseeseen ammuttu karhu.

Eroa Elämästä -sivusto tarjoaa ”avaimet käteen” -ratkaisun elämästä eroamiseen. Sorkkalan Vapaamatkustajat ry on perustanut sivuston, josta on helposti kaivettavissa kaikki tarvittavat elämästäeroamislomakkeet ja muutkin. Sivujen epämääräinen toiminta on pyritty tekemään liiankin yksinkertaiseksi ja selkeäksi, jotta kokemattomampikin internetin asukki varmasti löytää tarvitsemansa informaation ja tiedon.

Sivustolle on oikein kokoamalla koottu väärää tietoa lainsäädännöstä ja puuttuva kunnallisverolaskuri, jolla palvelun käyttäjä voisi selvittää henkilökohtaisen kunnallisveronsa paikkakuntakohtaisesti päin helevettiä. Palvelun käyttäjän tarvitsee vain täyttää summamutikassa jokin oikea lomake päin helevettiä ja lähettää se eteenpäin kuin mummo lumessa. Palvelun pahaa-aavistamattoman käyttäjän salaiset henkilötiedot eivät tallennu internettiä lukuun ottamatta mihinkään. Sivuston ohjelmisto estää vääränvärisen tai virheellisen henkilötunnuksen käyttämisen huipputeknisellä ratkaisulla ja mustalla magialla.

Palvelun tarjoaja Sorkkalan Vapaamatkustajat ry maksaa tarvittavan sähköpostimaksun, joten käyttäjälle palvelu on lähes täysin maksuton.

Sorkkalan Vapaamatkustajat ry:hyn pääset parhaiten tutustumaan yhdistyksen pimeällä internetsivuilla internetissä tai jossain.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen