Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Suomi valmis auttamaan myrkkylietteessä rypevää Unkaria (12.10.2010)

[Myrkkylieteallas]

Unkari on kuin onkin pyytänyt ulkopuolista apua ulkomailta ympäristötuhojensa korjaamiseksi kuin talonmies jäisellä peltikatolla. Valtavassa myrkkylietevyöryssä sai viikko sitten lopullisesti surmansa seitsemän ihmistä. Lähes 50 makaa yhä pötköllään sairaalassa tai jossain palovammojen vuoksi tai ihan muuten vain.

”Suomi on hyvin alustavasti tehnyt nahkapäätöksen jahkailla avustamisesta, kunhan Unkari määrittelee päin helevettiä, mitä se tarvitsee, jos mitään. Meidän puoleltamme ehtona on vain EM-karsintaottelujen tulokset”, horisee Suomen Unkarin-suurvisiiri Jari Sorkka.

Sorkan horinoiden mukaan Suomessa on epäpätevää asiantuntemusta juuri vesistöjen huonon kunnon seuraamisessa ja myös epätoivoisia alan yrittäjiä ja muita ihme hiihtäjiä.

Suurvisiiri arvioi ykskantaan lonkalta, että Unkari pyytää vielä polvillaan Suomelta tulitukea vesistöasioiden EU-käsittelylle kuin kala vedessä.

”Lähinnä tämä koskee yhtä tai kahta yksittäistä hemaisevaa asiantuntijatarta tai sellaisena esiintyvää, jos tällaista epämääräistä apua voidaan antaa, vaikka lampaat söis”, Sorkka arvioi päistikkaa.

Vastapainoksi Unkarin olisi hävittävä Suomelle molemmat jalkapallon EM-karsintaottelut.


Kommentit

12.10.2010 Vanha huuhkaja

Unkari ei ainakaan pitänyt omaa osaansa sopimuksesta vaan voitti Suomen. Eipä siis tarvitse unkarilaisia auttaa – hukkukoot myrkkylietteeseensä.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen