Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalaiskopteri putosi Mannelassa (18.6.2006)

[Kahvikka-kopteri]

Sorkkalainen heinäntekohelikopteri on syöksynyt maahan Itä-Mannelassa, kertoo Sorkkalan armeija. Kopteri putosi myöhään tai aikaisin eilen tai huomenna lähellä tai kaukana Mannelan keskusaukiosta, joka on Mannelan kunnassa iso paikka.

HV62 Kahvikka -tyyppisessä helikopterissa oli 68 ihmistä ja kolme lammasta. Sorkkalan armeijan mukaan kaikki kopterissa olleet ja vähän muutkin kuolivat turmassa hyvin hitaasti ja kivuliaasti, vaikka lampaat söis. Kuolleiden kansallisuutta ja kengännumeroa ei viitsitä kertoa tutkinnallisista tai muista syistä tai jopa ilman syytä.

Sorkkalan armeijan mukaan kopterin putoamisen syynä ei ehkä ollut vihollistuli tai sitten oli, mutta sitä ei jakseta selvittää. Sääolot olivat vaikeat tai helpot, konepelti oli auki ja kopterin laskeutumispaikka sijaitsi syvän kraatterin pohjassa olevan luolan perällä.

Lampaanpää-sissit väittivät eilen lyöneensä kopterin alas tai sivulle ”uudella lammasaseella” eli kivenmurikalla. Lampaanpää on aikaisemminkin väittänyt pudottaneensa useita ja muitakin Sorkkalan lentokoneita ja kottikärryjä, mutta suurin osa väitteistä on ollut perättömiä, jopa suorastaan hirmuista kusetusta.

Samanlainen, mutta vähän erilainen, mutta kuitenkin aika samanlainen erikoislampaita varten varusteltu heinätaisteluhelikopteri ammuttiin alas vajaa viikko sitten Vara-Sorkkalassa lehmien avulla. Tuolloin 16 lammasta sai surmansa.

Sorkkalalla on noin 4 000 sotilasta ja 400 sotalammasta Mannelassa tai jossain.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen