Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Aitoja 20 euron seteleitä liikkeellä (10.5.2010)

[20 euron seteli]

Sorkkalan seudulla ja siellä hujakoilla on levitelty erittäin tasalaatuisia 20 euron seteleitä sinne sun tänne ja vähän muuallekin kuin lantaa pellolle. Seteleillä on aitoudesta huolimatta tai ehkä juuri sen takia pystytty erehdyttämään sekä äärimmäisen typerää kassahenkilöstöä että tuiki tavallisia toisen luokan kansalaisia.

Seteleitä on onnistuneesti käytetty maksuvälineinä isoissa, suorastaan hemmetin valtavissa marketeissa. Niitä on myös yritetty vaihtaa samoilla ja eri verukkeilla ja jopa ilman verukkeita liikkeiden takapihalla käyskennelleiden asiakkaiden kanssa isommiksi ja aina vain isommiksi seteleiksi ja kolikoiksi sekä verukkeiksi, vaikka lampaat söis.

Yhden epämääräisen luulohavainnon mukaan rahojen vaihtoa ja vähän muutakin on viettelevin keinoin pyytänyt tummahiuksinen hemaisevan näköinen uhkea naikkonen. Vielä epämääräisemmän luulohavainnon mukaan vaihtaja olisi joku saatanan kalju hyypiö.

Henkilöitä, jotka ovat koskaan saaneet haltuunsa minkäänlaisia seteleitä tai jotain muuta, pyydetään toimittamaan rahat tai jotain muuta lähimmälle poliisiasemalle tai sen puuttuessa lähimmälle asiakkaalle ja tekemään asiasta vihainen rikosilmoitus.

Sorkkalan kuninkaallinen poliisilaitos pyytää tietoja tai luuloja rahanlevittelijöihin liittyvistä henkilö- tai ajoneuvohavainnoista poliisin puhelinnumeroon tai sähköpostitse osoitteella minullekin.on.yritetty.tuputtaa.rahaa.kuin.viimeistä.päivää.vaikkei.olekaan.viimeinen.päivä@poliisi.haukkaa.pullaa.sorkkala.

Akuuteissa riskitapauksissa pyydetään soittamaan varovasti yleiseen hätänumeroon 112 tai vanhaan hätänumeroon 000, jotta rahanlevittelijät saadaan kiinni käpälälautaan ja ammutuksi aamunkoitteessa.


Kommentit

12.5.2010 Päivystäjä

Minäpä ostinkin Manne-myymälän pihalta luotettavalta kaljulta hyypiöltä aidon 25 euron setelin. Eikä maksanut kuin 15 euroa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen