Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Manneweb pyrkii muuttamaan toimintaansa (16.12.2009)

Manneweb harkitsee epämääräisen toimintansa muuttamista oikein urakalla. Manneweb lähettää typerille asiakkailleen tyhjentävän kyselyn, jossa päistikkaa kysytään, mitä toimimattomia palveluja Mannewebiltä tulevaisuudessa halutaan. Kyselyn mukana on perinteisesti kymmenen kiloa hiekkaa ja puolikas lampaanperse. Kyselyn perusteella päätetään, mitkä Mannewebin toimittajat mahdollisesti lopetetaan.

”Asiakaskyselyn tulosten hukkaamisen jälkeen päätämme lanttia heittämällä, miten Manneweb muuttaa tai on muuttamatta toimintaansa tai jotain”, toimitusjohtaja Manne Sorkka valehtelee Manne-uutisille.

”Pyrimme näin säilyttämään kasvomme ja kannattavuutemme pohjalukemissa.”

Sorkan mukaan perusjuttujen kysyntä ei ole niinkään vähentynyt, sillä se on jo valmiiksi ollut nollissa, mutta muiden palvelujen tilaamisen moni asiakas on lopettanut kuin enon veneestä.

”On joitakin typeriä asiakkaita, jotka ovat irtisanoneet palveluitaan kuin viimeistä päivää. Esimerkiksi Sorkkalan Sukupuoliyhtymä oli tällainen isompi menetys.”

Manneweb päätti jo melkein vuosi sitten lopettaa yhden peliarvostelijoistaan (Tampparinaattori tjsp.).

Uudet yhteistoimintaneuvottelut

Manneweb ilmoitti tänään kirjekyyhkysen keskiaukeamalla upouusista kiiltävistä yhteistoimintaneuvotteluista. Säästötarpeet koskevat koko yritystä läpikotaisin ja ovat yhteensä satoja euroja.

”Ensisijainen tavoite on löytää ensisijaisia tavoitteita muista kuin henkilöstövähennyksistä, mutta toistaiseksi kaikki ja vähän muukin on auki kuin kala vedessä. Jos toteamme, että jotkin toiminnoista ovat täysin kannattamattomia kuin oma lehmä ojassa, on täysin selvää, ettei helpolla selvitä täysin ilman lisäselvityksiä”, Sorkka selvittää.

”On ihan selvää pässinlihaa, ettei Manneweb selviä media-alan taantumasta hengissä. Se vain tulee meille selvästi hieman viiveellä ja poikittain.”

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen