Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Pään irrottaminen oli pahoinpitely (3.11.2009)

Sorkkalan turpakäräjäoikeus on julistanut lopullisen tuomionsa Sorkkalan rantatorin rannan hurjasta marraskuisesta rettelöinnistä, jossa osallisena oli kaksi henkilöä, henkilötär ja pahanlaatuinen neekeri.

Nuori suomalaismies otti ja irrotteli ulkomaalaistaustaisen ja -etumuksisen neekerin päätä veden alla heinäkuun 2. päivänä kuin viimeistä päivää, vaikka ei edes ollut viimeinen päivä. Turpakäräjäoikeus tuomitsi suomalaismiehen vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi ehdolliseen pyttyvankeuteen pahoinpitelystä. Alunperin tapausta oltiin tutkivinaan epäonnistuneena tapon yrityksenä.

Pahoinpidelty neekerismies oli tätä ennen itse lyönyt, läiskinyt, raapinut ja purrut hampaat irvessä kahta muuta paikalla muina miehinä ollutta henkilöä ja henkilötärtä kuin viimeistä päivää. Neekerinuorukainen sai kuin saikin nujakasta sakkolihatuomion röyhkeästä tapon yrityksestä.

Pahoinpitelysyytteet ja ylimitoitetut korvausvaatimukset kahta paikalla muina miehinä ollutta henkilöä ja henkilötärtä kohtaan hylättiin paitsioina.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen