Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Mies naarmuuntui vakavasti ammuskelussa (13.10.2009)

[Paha naarmu]

Sorkkalainen mies naarmuuntui vakavasti ammuskelussa sunnuntaina Sorkkalassa. Myös toinen mies sai lievempiä vammosia kerrostaloasunnossa Matalamäessä tapahtuneessa ammuskelussa. Poliisi on ottannut haavilla kiinni kolmetoista satunnaista henkilöä ja kaksi kiveä ja toivoo vaisun yleisön vihjeitä ja muita oljenkorsia neljästä asunnon parvekkeelta hypänneestä hyypiöstä.

Poliisin vasikoiden mukaan tapahtumien vaivalloinen kulku ei ole vieläkään selvillä vesillä tai missään muuallakaan, mutta asunnossa on ammuskeltu laukauksia ennen kello 24:ää. Asunnosta poistui takaparvekkeen kautta laskuvarjolla hyppäämällä neljä ihmistä kuin sonni uudesta veräjästä. He jatkoivat matkaa mustalla vanhanmallisella kottikärryllä tai jollain muulla.

Vielä ei tiedetä eikä edes arvailla päin honkia, ovatko ammuskelijat paikalta muualle poistuneita vai muualta paikalle poistuneita vai ovatko hajaosumia saaneet ammuskelleet toisiaan ja vähän muitakin. Myös se on erityisen epäselvää, onko poliisin siipien suojissa oleva kolmitoistakko paikalta poistuneita tai yleensäkään yhtään mitään. Hämärän peitossa on tietenkin myös, tapahtuiko tapahtumapaikalla oikeastaan yhtään mitään, onko tapahtumapaikkaa edes olemassa ja onko lampaalla häntä.

”Poliisi on tutkivinaan heidän osuuttaan tapahtumiin ja sen semmoisiin ja haukkaa pullaa”, viehkeä ylikomisariotar Satu Koivusorkka Sorkkalan poliisista huokaisee viehkeästi ja haukkaa pullaa.

Hänen mukaansa siitäkään ei ole yhtään mitään tietoa, ovatko uhrit tai poliisin kiinni ottamat rikokseen syylliset rikolliset syyllistyneet rikoksiin tai onko heitä edes olemassa. Tosissaan naarmuuntunut on 24-vuotias sorkkalainen. Hän on saattohoidossa Heilahden mielisairaalassa Sorkkalassa. Toiseen kylkeensä täysosuman saanut on 29-vuotias humalainen mies. Hänen säälittäviä vammojaan poliisi luonnehtii läyleähköiksi.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen