Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Lapset toivovat sairaanhoitajattarille seksikkäitä asuja (9.6.2009)

[Liian peittäviä asuja]

Lapset toivovat hartaasti sairaahoitajattarien käyttävän seksikkäitä asuja ja leikkivän rohkeasti heidän kanssaan lääkäriä, kun he ovat sairaalassa tai jossain. Muun ja muidenkin muassa tämä ja vähän muutakin käy vahingossa ilmi torstaina tai joskus Sorkkalan aliopistossa julkistettavasta vastaväitöstutkimuksesta tai jostain.

Terveydenhoidon maisteritar Tiina Sorkander kartoitti kartalla tutkimuksessaan lasten harhanäkemyksiä hyvästä, laadukkaasta helahoidosta haastattelematta 4–11-vuotiaita lapsia syvältä ja poikittain.

Lapset toivoivat hartaasti ja hartaamminkin sairaanhoitajattarien myös auttavan ja kuuntelevan heitä sekä selittävän sitä sun tätä ja ohjaavan, mitä sairaalassa tapahtuu tai ei tapahdu.

Yleisesti ja muutenkin ottaen lapset arvioivat sairaalahelahoitonsa tyydyttäväksi ja hoitajattaret melkein ammattitaitoisiksi ja tyydyttäviksi. Risuja tuli useimmiten hoitajattarien tyydytystaidoista ja varsinkin niiden puutteesta. Myös leikkikouluun ja leikkiharrastuksiin menoa koskeviin kotihoito-ohjeisiin ja erityisesti niiden puutteeseen oltiin usein tyytymättömiä kuin härkä uuteen leikkiveräjään.

Lasten omia syötettyjä mielipiteitä helahoidon laadusta sairaalan lastenosastoilla on tutkittu vain vähän, jos lainkaan. Yleensä helahoidon laatua pääsevät lonkalta arvioimaan heidän naapurinsa ja joku satunnainen pikku-Ville.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen