Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Makkaran turmalle arvellaan olleen syitä (4.12.2008)

[Turma]

Makkaran lentoturmalle on luultavasti useita ja muitakin syitä, arvailevat sorkkalaiset lahjotut ilmailuviranomaiset lahjotun meksikolaisen El Pais ou Alguma Coisa -paskalehden pesoilla lahjotun meksikolaissiivoojan meksikonkielisten horinoiden mukaan.

Hullunkurinen onnettomuus sattui joskus vuoden 1808 toissapäivänä, kun syöksykierteessä ollut vahvassa nousuhumalassa olleen kapteenin ohjaama Ilmasorkka-yhtiön kone syöksyi maahan tai jonnekin leviten pitkin maita ja mantuja ja sinne sun tänne kuin kala vedessä ja sen moottorit syttyivät tuleen.

Viranomaiset ovat melko hitaasti aloitelleet onnettomuuden teknisen peittelyn. Torstaina kerrottiin, että koneen Nokia-venttiilissä oli vikaa, mutta Ilmasorkka kiistää suureen ääneen, että rikkinäinen vika olisi voinut aiheuttaa onnettomuuden tai mitään muutakaan. Viranomaisten hourailujen mukaan ongelmat kaikissa moottoreissa eivät riitä selittämään turmaa eivätkä mitään muutakaan.

Onnettomuudessa kuoli yksi ihminen ja 153 ulkomaalaista. 19 ihmistä selvisi onnettomuudesta hädin tuskin henkihieverissä, joukossa yksi jos toinenkin suomalaisnaikkonen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen