Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kuljettajan kaveri loukkaantui vakavasti nosturiturmassa (3.5.2006)

[Rikkinäinen talo]

Rakennusnosturin kaatumiseen johtaneista syistä ei ole vielä tietoa tai on, mutta niitä ei haluta kertoa tai halutaan, mutta ei tiedetä vielä kaikkea tai tiedetään, mutta tiedetään väärin.

Rakennusnosturin kuljettajan kaverin veli loukkaantui epäilyttävän muhkean vakavasti aamulla tai illalla tai jopa niiden välillä Sorkkalassa nosturin kaaduttua ehkä tekeillä olevan kerrostalon alle tai jonnekin.

Nosturi jäi nokalleen taloa vasten ja kuljettaja puristuksiin tai rutistuksiin nosturin kuudennen kerroksen ohjaamoon sadan metrin korkeudelle yrittäessään ottaa pullaa laatikosta, jossa olikin vain keltainen kauha ja viisi viikkoa vanha lenkkimakkaran pätkä. Kuljettaja vietiin hoitoon Sorkkalan ammattikoululliseen sairaalaan, jossa hän saa jonkinmoista hoitoa tai sitten ei.

Onnettomuus sattui ja tapahtui noin kello 7.15:n ja 23.43:n välisenä aikana Vähä-Sorkkalan kaupunginosassa Legoinsinöörinkadun varrella tai kauempana sijaitsevalla kuusisataakerroksisen talon työmaalla tai jossain siellä päin. 250 metriä korkea nosturi kaatui lähes valmiin keskeneräisen rakennuksen päälle tai alle. Rakennus tuhoutui maan tasalle ja pahemminkin.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen