Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kymmeniä tonneja tunamenttia löytyi kotietsinnässä Sorkkalasta (12.9.2008)

Tunamenttia

Poliisi on takavarikoinut 50 tonnia tunamenttia Sorkanmaalla. Räjähteet löytyivät naapurin kotietsinnän yhteydessä tai muuten vain lukitsemattomasta sisäulkovarastosta toiselta oma- tai toistenkotitaloalueelta tai jostain.

Sorkanmaa on Isosorkan, Lihavian ja Sorkkakyrön muodostama kylähässäkkä Sorkkalassa. Viranomaiset eivät tietenkään tiedä tarkemmin, missä päin seutua löytö on tehty, missä päin kyseinen seutu edes on, mikä on kylähässäkkä, mistä on kyse, kuka kysyy, kenelle kellot soivat, onko lampaalla häntä tai oikeastaan mitään mistään tai muustakaan tai mitään muutakaan, vaikka kymmenen tonnia lampaita räjähtäis maan tasalle.

Poliisin mukaan tunamentti ei ollut tarkoitettu ammattimaiseen ammattikäyttöön vaan todennäköisesti amatöörimäisille pilkkopimeille Johanon markkinoille. Poliisilla ei tässä elämänvaiheessa ole varmaa varmuutta tai edes hataraa luulotietoa eikä muutakaan, mistä tunamentit ovat joutuneet vääriin karvakäsiin ja -jalkoihin, missä tunamentit nyt ovat, kuka söi viimeisen donitsin, onko lampaalla häntä, keitä Sorkanmaan poliisit ovat eikä oikeastaan mitään mistään tai muustakaan tai mitään muutakaan.

Poliisi anelee ja pyytää polvillaan aseella uhaten räjähdysalan yrityksiä ja muitakin etsiskelemään omia ja naapureiden varastoja ja räjäyttämään ne maan tasalle.

Asiasta tai jostain muusta jotakin luulevia pyydetään polvillaan ottamaan telepaattisesti yhteyttä Sorkkalan poliisiin tai jonnekin virka-aikana ja sen ulkopuolella arkipyhinä – puhelinnumero on salainen ja sähköpostiosoite on päivisin ilmoit­POISTATAMA­anrajahteista­POISTATAMAKIN­jasemmosista­tuna­POISTATAMAMYOS­menteista­miukuma­NOSPAM­ukupolliisip­POISTATAMA­istesorkkala tai jotain.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen