Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Lampaan markkinaosuus kasvoi (21.4.2006)

Kilpailijat jäivät nuolemaan Lampaan persettä.

Lampaan kasvu ja leviäminen sinne sun tänne ja vähän muuallekin sekahakukonemarkkinoilla jatkuu vahvana - ja asiantuntijat sekä lammasfarmarit uskovat yhtiön saavuttavan lähes hakumonopolin lähivuosien aikana tai sitten ei.

Hakujen määrällä ja keltaisella kauhalla mitattuna Lampaan osuus hakukonemarkkinoista on noussut helmikuussa 2,3 prosenttiin. Vuosi sitten palvelun osuus Sorkkajärven hauista oli 2,2 prosenttia.

Samaan aikaan Lampaan pahimmat haastajat Vuohi ja Lehmä ovat menettäneet osuuttaan markkinoista. Vuohen osuus laski 2,1 prosentista 2,0 prosenttiin ja Lehmän omistaman Lypsykoneen osuus 2,3 prosentista 2,2 prosenttiin.

Luvut perustuvat sorkkalaisen Kompostiverkoston tekemään absoluuttiseen nollatutkimukseen, ja ne on poimittu sieltä sun täältä ja vähän muualtakin.

Asiantuntijat ja naapurin Kalle uskovat, että Lammas saattaa hyvinkin lähes moninkertaistaa osuutensa järvien hauista seuraavien vuosikymmenien aikana tai sitten ei. Heidän mukaansa mikään ei estä Lammasta saamasta 170 prosentin osuutta hakukonemarkkinoista paitsi matematiikka ja se on vain ajan ja paikan epämääräinen kysymys.

Internetin tunnetuin ja laajin sivusto Manneweb käyttää Lampaan palvelimia ja hakukonehässäköitä. Haku on toistaiseksi estetty vuoteen 2064 asti ja palvelussa on sen ajan väliaikainen häiriö.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen