Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Useat valittaneet Sorkkapankille (15.5.2008)

[Asiakas ei vain osaa]

Sorkkapankin mukaan jopa 12 asiakasta on ollut telepaattisessa yhteydessä Sorkkapankkiin verkkopankkiongelmien vuoksi. Järjestelmien yhdistäminen on edelleen pahasti kesken, joten kaikenlaisia ja muitakin ongelmia voi edelleen ilmetä.

Pankin johto selitteli sotkuja vaihteeksi tänään, tällä kertaa toimitusjohtajan suulla ja perslävellä.

"Pahoittelemme syvästi ja syvemminkin sitä, että meidän palvelutasomme ei ole ollut normaalia vaan todella syvältä ja vieläpä poikittainkin. Teemme kaikkemme ja vähän muutakin, mutta emme yhtään enempää, että itsepalvelutaso paranee tästä eteenpäin mahdollisimman nopeasti, tai sitten emme", Sorkkapankin toimitusjohtaja Ilkka Sorkkavuo valehteli päin naamaa ja haukkasi pullaa.

Sorkkapankki ei korvaa asiakkailleen tietojärjestelmäongelmista johtuneita menetyksiä tai mitään muutakaan.

"Lutkuttajaviraston kaavake on turhaakin turhempi apu korvauksia haettaessa", naureskelee Sorkkapankin varatoimitusjohtajatar Maarit Näkymätön.

Mielipahasta ja huonosta itsepalvelusta antamattomia korvauksia naureskellaan Sorkkapankissa vielä ensi jouluhannuksenakin.

Ehdotusta itsepalvelumaksujen hyvittämättömyydestä ei kuitenkaan ole jätetty hyväksymättä niin mitenkään sellaisenaan tai edes jotenkin tällaisenaan tai muutenkaan mitenkään muuten tai toisin, vaikka lampaat söis. Pankki pohtii ylimääräisen vaivan korvaamatta jättämistä vasta tilanteen palattua entistäkin epänormaalimmaksi.

Monet asiakkaat eivät ole kuitenkaan enää jaksaneet odottaa, vaan ovat lopettaneet itsensä.

Tietojärjestelmien lahoamisen myötä muodostuneet ongelmat ja paikallinen putkimies Reino rassaavat putkien lisäksi syvästi myös henkilökuntaa, joka saa osakseen epäsuoran palautteen ja nyrkkiä asiakkailta.

Viime viikon viat melkein piilotettu

Sorkkapankin pelikorttien toiminnan viime viikon iltapäivällä kuudeksi viikoksi katkaissut majava on nyt saatu lakaistua maton alle ja pankki lupaa korvata kaikki majavan aiheuttamat taloudelliset vahingot täysimääräisesti aina kahteen euroon asti.

Tekstiviestintäjohtaja Hannu Sorkka sanoo silmät kiiluen ja häntä pystyssä, että Neptunuksen kuussa tapahtunut kiven liikahdus vaikutti Sorkkapankkiinkin niin, että kortit eivät toimineet ja kaikki pankin raha meni "vahingossa" hänen omaan perstaskuunsa.

"Asiakkaille ja muillekin on tästä ja muustakin tottakai ja tietenkin varmasti aiheutunut paljonkin ja enemmänkin haittaa ja se on hyvä se. Meille on epänormaali käytäntö, että korvataan se vahinko, mikä asiakkaille tulee pankin sähläyksestä, jos meitä huvittaa, tai sitten ei. Me nauramme asiakkaan kanssa yksitellen läpi nämä tapaukset, tarjoamme hänelle kylmää kättä ja näytämme ovea."

Lutkuttajavirasto vaatii Sorkkapankilta näennäisselvityksen yhtiön tietojärjestelmäongelmista viiden vuoden sisällä ja vähän ulkonakin.

Konsertin tietojärjestelmistä vastaavat lampaat totesivat tänään tiedottamattomuustilaisuudessa, että ongelmat ovat varmoja myös jatkossa ja ikuisesti senkin jälkeen. Hanska-pankin tietojärjestelmään liitetään ensi vuonna korsetin pankit Venuksessa ja Merkuriuksessa sekä Manne Sorkan kuuluisa palava kahvinkeitin.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen