Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan mielisairaalan lakko alkaa (17.4.2006)

[Heinäkuljetus]

Sorkkalan keskusmielisairaalan lakko alkaa sunnuntain ja torstain välisenä yönä kello 18.22 tai kello 15.13. Lakko pysäyttää suurimman osan Sorkkalan mielisairaalasta ja vähän muitakin asioita.

Tämänpäiväiset tappeluyritykset eivät tuottaneet lasta eivätkä paskaa. Kiistan osapuolten johdot eli Mieli- ja sairasalan heinätyöntekijäliiton paskapuheen ylijohtaja Timo Sorkka ja Mielisairaan työnantajaliiton toimitusylijohtaja Hannu Sorkka kävivät tänään painimatolla, jossa tilanne todettiin.

Paikalla olivat myös SMS:n puheenjohtaja Lauri Sorkka, Elinkeinotteluelämän reunaliiton karjamarkkinajohtaja Seppo Sorkka sekä Sepon lemmikkilammas Musti.

Lakko pysäyttää suuren osan Sorkkalan autoliikenteestä ja yleisistä käymälöistä, sillä työtaistelun piirissä ovat kaikki suurimmat hissi- ja vihannesyritykset ja yli kymmenen työntekijää. Hissilakko häiritsee sekä tauko- että työmatkahissejä. Myös heinänkuljetuksiin odotetaan häiriöitä, mutta esimerkiksi kauppojen tavarahuollon uskotaan toimivan Manne-myymälää lukuun ottamatta.

Lakkopalapelin sovittelu keskeytyi tiistaina Sorkkalan suurvaltaistuinkunnansovittelijan todettua, ettei epäsovintoehdotuksen antamisen perusteelle ole edellytyksiä eikä aikaa ja lisäksi ainakin kaksi palaa oli hukassa. Kovimmat kiistat koskevat kuljettajien kahvi- ja paskataukoa.

Esivaltakunnansovittelijasihteerin sijaisen tuuraaja jatkaa lakon sekoittelua ensi vuoden keskiviikkona.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen