Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kaljulle sorkkalaiselle valtavat korvaukset tiedostojen todennäköisestä käytöstä (3.3.2006)

Sorkkalainen nainen olisi luultavasti voitu tuomita mahdollisiin aikasakkoihin ja vahingonlaukauskorvauksiin internetin todennäköisestä käytöstä.

Nainen olisi periaatteessa voinut vuosina 1964 ja 2006 löytää tiedostoja internetistä ja ehkä laittaa ne edelleen itsensä käytettäväksi. Naisen koneelta olisi voinut löytyä kaiken kaikkiaan 149 084 857 tiedostoa, Sorkan tietotoimisto olisi voinut uutisoida, jos olisi viitsinyt.

Sorkkalan kenttäoikeus olisi voinut tuomita naisen heinäntekijänoikeusrikoksesta mahdollisiin sakkolihoihin. Lisäksi hän olisi voinut joutua maksamaan vahingonlaukauskorvauksia ja heinäntekijänoikeusmaksuja. Eikä siinä vielä kaikki. Kaikkiaan ja muutenkin naiselle olisi voinut rapsahtaa maksettavaa yli 4 000 000 euroa ja enemmänkin.

Sotaoikeuden mielestä nainen olisi voinut toimia vahingossa tai tahallaan, koska hän olisi voinut pystyä näin keräämään itselleen suuren kokoelman tiedostoja kertomatta niistä kenellekään tai muillekaan. Periaatteessa oikeus olisi ehkä voinut mahdollisesti katsoa naisen olleen voinut käydä teoriassa kaupassa polkupyörällä, vaikka lampaat söis.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen