Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan sarjamurhaaja pidätetty? (14.1.2007)

[Murhavehje]

Sorkkalan poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä viiden prostituoidun murhasta.

Poliisin mukaan pidätetty on 37-vuotias ja häntä epäillään kaikkien ja muidenkin viiden naisen surmaamisesta tai murhaamisesta. Mies on myöntänyt tappaneensa kaikki uhrit ja muitakin, mutta kiistää syyllisyytensä veritekoihin. Hänellä ei kuitenkaan ole alibia, libidoa, turbaania eikä keltaista kauhaa.

Läntisessä Itä-Sorkkalassa sijaitsevassa Rautalampaassa löydettiin tässä kuussa puolentoista viikon aikana viisi surmattua tai murhattua prostituoitua, jotka työskentelivät Sorkkalan kaduilla ja niiden alla. Poliisin mukaan murhien välillä on läyleähkö yhteys.

Epäilty pidätettiin aamulla kodissaan Sorkkalan keskustassa, edelleenkin vain muutaman kilometrin päässä Rautalampaasta. Poliisi ei ole kertonut, mihin epäilty on kuljetettu kuulusteltavaksi, sillä se hukkasi hänet.

Sarjamurhaajan jäljittäminen on herättänyt suurta kiinnostusta, pientä pelkoa ja keskisuurta hämmästystä ripauksella outoutta Sorkkalassa, jossa vastaavia ja muunkinlaisia tapauksia on ollut aiemminkin ja muulloinkin kaupungin ja peltoaukean rikos- ja rakkaushistoriassa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen