Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkasanomien olkapäätoimittaja eroaa (29.11.2006)

[Sorkkila polttaa sillat takanaan]

Sorkkasanomien vastustava olkapäätoimittaja Pentti-Pekka Sorkkila eroaa yhtiön palveluksesta kello kolmesta alkaen maanantain ja heinäkuun välisenä jouluhannusyönä.

Sorkkila perustelee eroaan sillä, että olkapäätoimittajan vastuulla oleva hävikki- ja markkinaosuuskehitys ei ole ollut tavoitteiden mukaista vaan niiden vastaista: ”Täällä on mennyt kaikki hyvin pitkälti päin helevettiä ja huonomminkin, vaikka lampaat söisivät minut.”

Heinämarkkinointi & laidunta -lehden tietojen mukaan Sorkkila olisi joutunut eroamaan paitsi filminkehityksen myös keltaisen painostuksen takia. H&L kertoi webbiuutisessaan tai jossain, että Sorkkilan eroa ovat ladon takana vaatineet vierustavaikuttajat, joiden mielestä Sorkkasanomat on lahdannut Sorkkilan johdolla hässäkkämäisesti vierustan poliitikkojen lemmikkilampaita.

Sorkkaraudan toimitusjohtaja Hannu Sorkkanen kiistää H&L-lehden väitteet jyrkästi ja myös loivasti. Myös Sorkkapuolueesta kiistettiin, että puolue olisi yrittänyt vaikuttaa Sorkkilan eroon, vaikkei siltä mitään ole kysyttykään.

Kaupunginjohtaja Manne Sorkka ilmoitti apuavustajansa välityksellä, että hän ei ole ollut vaatimassa olkapäätoimittajan erottamista eikä myöskään mukana missään sellaisessa keskustelussa, jossa sitä olisi vaadittu: ”En ole ollut vaatimassa olkapäätoimittajan tai kenenkään muunkaan erottamista tai mitään muutakaan enkä myöskään ollut mukana missään tai muussakaan sellaisessa tai muunkaanlaisessa keskustelussa tai missään muussakaan, jossa sitä tai mitään muutakaan olisi vaadittu enkä missään muuallakaan tai toisaallakaan ole tehnyt mitään tai muutakaan, vaikka lampaat söis.”

Uudeksi olkapäätoimittajaksi on ehkä nousemassa Hannu Sorkkala. Heinämarkkinointi & laidunta -lehden mukaan Sorkkasanomien uudeksi puhelinvastaajaksi ja olkapäätoimittajaksi olisi laskeutumassa lehden uutiskantapääheinäntoimittaja Hannu Sorkkala, joka on muuten saakelin tyhmä jätkä.

Sorkkaraudan hallitus keskustelee päätoimittajanimityksestä ja vähän muustakin, kuten MPS:n surkeasta pelistä viime viikolla, kun se hävisi 0–5 Lampaansorkille, seuraavassa kokouksessaan ensi kuun maanantaina, jos viinanjuonniltaan ja saappaanheitoltaan jaksaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen