Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Helkutinportti: Sorkkalan lähdekoodi ja vähän muutakin varastettiin (10.11.2006)

[Lähdekoodi]

Työttömät pelaajat: Painopassi -peliblogihässäkän varastamien tietojen ja keltaisten kauhojen mukaan narkkarit ja lampaat ovat tunkeutuneet Lippulaivastudio-pelistudion palvelimille ja vähän muuallekin ja varastaneet Helkutinportti: Sorkkala -pelin lähdekoodin ja yhden lampaan.

Pelistudio ei ole vielä kieltänyt eikä myöntänyt tietovarkautta, koska se ei edes tiedä asiasta mitään, vaikka lampaat söis. Työttömien pelaajien mukaan asialla saattavat olla sorkkalovakialaiset narkkarit, jotka ovat yrittäneet kaupitella lähdekoodia netissä ja Manne-myymälässä.

Helkutinportti: Sorkkala on Pissalaardin entisen pellinvääntäjän Pelle Propellin pelistudion ensimmäinen ja viimeinen ikuisuusprojekti. Helkutinportti: Sorkkala sijoittuu parinsadan vuoden päähän tulevaisuuteen tai jonnekin, kun perkeleet ovat hyökänneet Sorkkalan päälle ja lähes tuhonneet koko kaupungin maan tasalle. Peliä on kuvailtu läyleähkösti sekavaksi neljännen sivupersoonan Saakeliksi, jossa toimimaton moninpeli on lähes tärkeässä sivuosassa.

Tietonäpistys saattaa viivästyttää pelin julkaisua kymmenellä vuodella, sillä lähdekoodin hutkiminen saattaa paljastaa outoja petkuhuiputusmahdollisuuksia yksinpelissä sekä kolmijalkaisen lampaan röntgenkuvan.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen