Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalan keskustassa hälytti toukokuussa aiheettomasti väestönhälytin (2.6.2023)

[Savumerkki]

Sorkkalan palokunta ilmoitti savumerkein vikahälytyksestä perjantaina aamuyöllä kukonlaulun aikaan, kun kunnon ihmiset olivat vetelemässä hirsiä oikein olan takaa. Hälytys oli aiheeton kuin talonmies jäisellä peltikatolla. Alueen yli pyyhälsi yön aikaan ukkoskuuro.

Sorkkalan keskustassa soi lähes koko toukokuun ajan aiheettomasti yli-innokas väestönhälytin kuin viimeistä päivää. Paloaseman katolla lojuva hälytin huusi leipää noin kuukauden ajan yhtä soittoa varren kanssa.

Palokunnan horinoiden mukaan syynä oli mahdollisesti mahdoton ukkonen. Tilanne ei vaatinut paloaseman asukkailta konkreettisia toimenpiteitä tai mitään muutakaan. Palokunta ilmoitti asiasta savumerkein ja kirjekyyhkyin varhain perjantaiaamuna puoli viiden aikaan, kun kukot lauloivat hoosiannaa. Väestönhälytintä korjataan perjantaina aamupäivällä potkimalla.

Sorkkalassa myös paloi aamuyöllä pienen pieni lato maan tasalle varren kanssa. Aivastuksessa puolestaan yhtäkkisestä salamasta päistikkaa syntynyt maahinen sytytti saunan tuleen kuin palokunnan hevosen. Saunomaan kahva edellä mennyt talon alkuasukas joutui epäpätevään hoitoon hengitettyään löylyä.


Kommentit

8.6.2023 Foliohattu Pentti

Kyseessä on selvästi Vapaamuurareitten, CIA:n ja Sorkkalan kommunistien salaliitto juoni.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen