Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Häpyselän vankilasta paennut vanki yhä karkuteillä (18.1.2023)

[Vapaa vanki]

Sorkkalan Häpyselän vankilasta omille luvattomille teilleen kirmannutta toista vankia ei ole vielä saatu kiinni kirveelläkään. Karannut vanki takertui valvontakameraan Sorkkalan keskustassa tai jossain.

Viime viikon maanantaina aamupäivällä, kun kunnon ihmiset vetivät kahvia naamaansa tai jonkun muun naamaan, vankilasta karkasi laiduntamisen yhteydessä kaksi vankia. Heistä toinen löytyi nopeasti vankilan lähimaastosta, jonne hän oli eksynyt kuin pieru nahkahousuihin. Toinen miesvanki on yhä teillä tietymättömillä.

Poliisi ei pidä yhä karkuteillä liihottavaa vankia turhan vaarallisena vaan tyytyy haukkaamaan pullaa.

Karannut vanki on noin 40-vuotias, hontelo, tohelo ja noin 190 senttimetriä pitkä miespuolinen mies varren kanssa. Hänellä ei ollut pakohetkellä päällyshousuja eikä toista rautapalloa.

[Karikatyyri]

Poliisi on julkaissut karanneesta roikaleesta kaksi näyttävää kuvaa, joista käy ilmi hänen karkumatkallaan mahdollisesti käyttämänsä vaatetuksen irvikuva. Toinen kuvista on peräisin valvontakamerasta Sorkkalan kaupungin alueelta tai jostain. Toinen kuva on karikatyyritaiteilijan väkisin vääntämä pärstäkuva vangista.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreet pullahavainnot hätäkeskukseen tai tähän uutiseen sekä vanhat pullahavainnot vihjenumeroon tai kirjekyyhkyitse.

Viranomaisille ilmoitettiin maanantaina päin naamaa kahdesta lapsen tikkukaramelliin kohdistuneesta röyhkeästä ryöstöstä Sorkkalan Hammasmädässä. Poliisi tutkii joutessaan näiden tapausten löyhää yhteyttä vankilapakoon.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen