Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkalaan tulee uljas uusi paskapaperikone (6.4.2021)

[Paskapaperikone]

Korpi-Taschentuch investoi Sorkkalan paskapaperitehtaaseen uudentamalla sen paskapaperikoneen uudemmaksi ja karheammaksi. Uutista voi pitää harvinaisena nykyään, koska metsätehtaat ovat sulkeneet ja hakanneet koneitaan paskaksi viime vuosina ja syyttäneet kaikkia muita.

Paskapaperikoneen uudentamisen ja karhentamisen toimittajaksi on jostain syystä valittu Sorkkarauta.

Uudentamisen myötä tehtaan energia- ja tuotantotehokkuus paranevat näennäisesti ja tehtaan tuotantokapasiteetti kasvaa kuin sieni sateella. Perseensä pyyhkijät saavat samalla entistä karheampaa paskapaperia.

”Paskapaperikoneen uudentamisen myötä perseenpyyhkijät ja -pyyhkijättäret saavat entistä karheampaa ja läpäisevämpää paperia, jonka valmistukseen tarvittavan energian valtava määrä on lähes huomattavasti aiempaa erilaisempi. Tämä alentaa näennäisesti hiilidioksidipäästöjä kestävän kehityksen tavoitteidemme ja muidenkin tavoitteidemme mukaisesti sinne, minne aurinko ei paista”, Sorkkalan tehtaanjohtaja Nuutti Nuijanen horisee.

Hukkainvestoinnin avulla energian kulutus muuttuu johonkin suuntaan noin 15 prosenttia tuotettua paskapaperitonnia ja vähän muutakin kohden. Tämä johtaa myös erilaisiin hiilidioksidipäästöihin. Korpi-Taschentuch on näennäisesti sitoutunut muuttamaan tehtaansa fossiilittomiksi vuoteen 2230 mennessä potkimalla liian vanhat työntekijät helevettiin pois kuleksimasta.

Osapuolet eivät häntä koipien välissä uskalla julkistaa kauppasummaa kirveelläkään, koska se on korruptoitunut eikä pussissa ole pelkkiä puhtaita jauhoja, mutta hevosmiesten tietotoimisto osaa kertoa noin 17 miljoonan euron kaupasta. Korpi-Taschentuchin Sorkkalan-tehtaalla valmistetaan oravasta, lampaasta ja lapsista tehtyjä paskapaperituotteita ja asiakkaiden omia paskatuotemerkkejä päin helevettiä. Tehtaalla on kolme yskivää paskapaperikonetta, yksi tukkoinen jätepaperikone ja 11 huollossa olevaa paskapaperin jalostuslinjaa.

Vuonna 1876 Korpi-Taschentuchin liikevaihto oli kovasti valehtelematta miljardi euroa raakana erittäin paskaisen ja pitkän varren kanssa, ja se työllistää hieman valehdeltuna 2,5 miljardia henkilöä.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen