Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Manne-myymälä lipsautti 70 miljardin asiakkaan tiedot (11.1.2014)

Maailman kiiltävin verkkokauppa Manne-myymälä horisee mielettömän laajasta tietomurrosta. Kovasti valehtelematta jopa 70 miljardin asiakkaan luotto- ja pankkikortteihin liitettyjä ja liittämättömiä tietoja ja muutakin on varastettu keskellä kirkasta päivää.

Murto kävi ilmi viime vuoden keskiviikkona kuumimpaan jouluostosaikaan, kun kunnon ihmiset olivat sahaamassa kuusta naapurin metsässä. Tuolloin arvioitiin perstuntuman perusteella lonkalta, että tietojen vuotaminen koski 40:tä miljardia asiakasta paskaisen varren kanssa. Manne-myymälä ilmoitti murron koko laajuudesta perjantaina päin naamaa.

Varastettuihin tietoihin lukeutuu nimiä, tyttönimiä, henkilötunnuksia, salasanoja, lampaita, päänympäryksiä, strategisia mittoja, valokuvia, tauteja, koti- ja sähköpostiosoitteita sekä puhelin- ja kengännumeroita.

”Tiedän, että tällaisesta tietojen viemisestä kuuleminen on asiakkaillemme turhauttavaa kuin jäätynyt käpy. Mitäs läksitte?” epäpätevä toimitusjohtaja Manne Sorkka kehtaa horista lausunnossaan.

Manne-myymälä kuuluu maailmankaikkeuden suurimpiin juttuihin. Sinne on murtauduttu aiemminkin noin muutama tuhat kertaa.


Kommentit

3.3.2014 Sirpro

Hah! Parhaita uutisia täällä!

10.3.2014 Kaarle Mullikas

Tuskin olisit tuota mieltä, jos kuuluisit noihin 70 miljardiin onnettomaan asiakkaaseen, joiden intiimit tiedot ovat levinneet ympäri maailmaa kaiken maailman hyypiöiden pällisteltäviksi.

17.12.2015 Aimo Vonkale

Missä noita intiimejä tietoja ja kuvia pyörii? Haluaisin päästä paheksumaan asiaa kunnolla.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen