Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Sorkkala nostaa uimaveden lämpötilaa yhdellä asteella (12.12.2013)

[Paskottu allas]

Sorkkala päätti syksyllä laskea Tervahaudan uimahallin ison altaan veden lämpötilaa säästösyistä. Lämpötilan lasku 25 asteella viiteen asteeseen oli kuitenkin uimahallin asiakkaille liikaa, ja heiltä meni kuppi nurin. Seurauksena oli palauteryöppy ja asiakaskato varren kanssa. Uimarit paskoivat altaaseen ja siirtyivät polskimaan naapurikuntien altaisiin ja läheisiin järviin.

”Palautteiden viesti on selvä kuin pläkki. Kiittämättömien asiakkaiden mielestä uimavesi on nyt ihan helevetin kylmää”, horisee epäpätevä liikunnanohjaaja Matias Sorkka ja ryystää uimavettä.

Kävijämäärien ja lipputulojen merkittävän laskun takia aiotut 500 euron vuotuiset säästöt jäävät nyt saamatta ja lisäkustannuksia tuli 10 000 euroa. Sorkkala joutuu nostamaan Tervahaudan uimahallin veden lämpötilaa mutta ainoastaan yhdellä asteella eli kuuteen asteeseen.

”Tällöin Tervahaudan uimahallin veden lämpötila olisi samaa tasoa tai hiukan korkeampi kuin muiden lähialueiden eli Saappaanpohjan ja Hiirimäen järvien vedenlämpötila.”

Sorkkalassa kuvitellaan ihan tosissaan, että asteen nosto tyydyttäisi asiakkaita ja samalla voitaisiin edelleen säästää energiakustannuksissa. Elämän- ja kuolemanlaatulautakunta käsittelee asiaa silkkihansikkain tiistain saunaillassaan.


Kommentit

12.2.2014 Raivoisa asiakas

Mikä vittu se voi olla, saatana? Mä olin tasan neljä sekuntia siinä altaassa ja voi vittu. Voi vitun vittu, saatanan saatana. Mitä vitun avoviemäreitä ne oikein on, saatana? Perkele, joka ilta tulee kylmä. Mitä vittua mä maksan, ku ne jäähdyttää iteksiin siellä, saatana? Voi vittu, että mua vituttaa, saatana. Viekää vittuun ne jäävedet, saatana. Siel oo ketään siellä altaassa.

Tää on ihan perseestä. Joka saatanan ilta, kun mä pääsen altaaseen, niin muka tullee helevetin kylmä. Mä olin tasan neljä sekuntia siinä ja siinä kävi äijä, joku saatanan kalju hyypiö, perkele, sanoi, että se on 45 sekuntia aikaa häipyä. Ettekö te tajua ees niistä vesistä, vittu, mittää? Kuka sinne pittää hommata, saatana? Voi vittu! On tämä, vittu, touhua. Ihan perseestä, saatana. Haistakaa vittu, saatanan kaupunki.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen