Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Särö takasiivessä keskeytti Luu-5:n lennon (16.11.2012)

[Lentokone]

Luu-5:n lento ÖP217 Vantaalta Ouluun tai jonnekin joutui palaamaan kesken matkan keskiviikkona puolen päivän aikaan, kun kunnon ihmiset olivat töissä paiskimassa hommia oikein olan takaa tai syömässä lounasta kuin viimeistä päivää. Syyksi matkustajille ilmoitettiin valtava särö lentokoneen takasiivessä, joka oli vahingossa jäänyt lojumaan kiitoradalle.

Kello 11.30 Vantaalta lähtenyt lentokone oli ehtinyt liihottaa ilmassa reilun puolen tunnin ajan sinne sun tänne ja vähän muuallekin teille tietämättömille, kun se joutui luovuttamaan ja kääntymään takaisin.

”Kello 12:n jälkeen tuli jostain kaiuttimen tapaisesta ämyristä hilpeä kuulutus, että koneen takasiivessä on mitä pisimmälti särö, joten keskeytimme laskeutumisen ja käännyimme takaisin Vantaalle”, horisee koneessa jäniksenä matkustanut Ulla Sorkka ja haukkaa porkkanaa.

Luu-5:n viestintävapahtaja Jesse Ristus ei osannut edes tapauksen jälkeen eritellä tai varsinkaan yhdistellä, mikä koneen siivistä oli vioittunut kuin pyy maailmanlopun edellä. Koneessa olleiden jänisten horinoiden mukaan kyseessä oli takasiipi.

”Kyllä tällaiset tapaukset ovat harvinaisia kuin pullossa syntyneet pulut, mutta matkustajat eivät olleet millänsäkään”, valehtelee Ristus päin naamaa.

Koneessa oli jänisluokan matkustajana useita suomalaisia menneen talven artisteja ja pseudoartisteja, kuten Mikko Viistonen, Pelle Miljardi, Jonna Pervomaatuska, kuollut Viivi Juusto ja tuhatpäinen karambaryhmittymä häntineen, jotka olivat läpikulkumatkalla Oulussa pidettävään heinäntekeväisyyskonserttiin tai jonnekin. Vanhuus sukkaa -kiertueen järjestäjien horinoiden mukaan konsertti toteutuu vastoinkäymisestä huolimatta päin helevettiä.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen