Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Pesukoneen törmäys ostoskeskukseen aiheutti paniikin Sorkkalassa (11.7.2012)

[Pesukone]

Viisi ihmistä on loukkaantunut ympäri korvia pesukoneen törmättyä päistikkaa ostoskeskukseen Sorkkalassa. Pesukone törmäsi Hanurin ostoskeskuksen katolle maanantai-iltana paikallista hullun aikaa, kun kunnon ihmiset olivat täyttämässä pesupalloa yli äyräiden.

Onnettomuudessa loukkaantuivat kiireestä kantapäähän koneen käyttäjä, jänismatkustaja ja kolme ostoskeskuksen myymälävarasta. Käyttäjän ja jäniksen vammat ovat vakavia, horisee Sorkkasanomat vakavaan sävyyn. Varkaat jätettiin puskemaan koiranputkea omaan rauhalliseen tahtiinsa.

Onnettomuuden syy ei ole tiedossa tai edes harmaimmassa aavistuksessa, ja poliisi on alkanut haravoida tapausta kissojen ja koirien kanssa.

Silminnäkijöiden horinoiden mukaan pesukoneeseen olisi tullut teknisiä ongelmia ja käyttäjä olisi yrittänyt kääntää sitä takaisin kodinkoneosaston suuntaan. Pesukone oli kuin olikin noussut ilmaan kodinkoneosastolta muutaman kivenheiton päässä onnettomuuspaikasta.

Onnettomuuden jälkeen ostoskeskuksen maksamattomat asiakkaat pakenivat rakennuksesta paniikissa kuin päättömät kanat kolmantena jalkana infernaalisen mylvinnän saattelemana. Pesukoneen törmäyksessä rakennuksen olkikatto syttyi palamaan kuin palokunnan hevonen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen