Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Storebror järkyttää sotavainajilla Britanniassa (5.6.2012)

Storebror-ohjelman yritys saada osallistujiksi sodissa kaatuneita on herättänyt jyrkkääkin jyrkempää arvostelua Britanniassa. Ohjelman tuottajat ja tuottajattaret ovat etsiskelleet käsi- tai jalka-amputoituja muun muassa Pärstäkirjaston hyllyjen välistä.

Daily Tail -paskalehden horinoiden mukaan Storebrorin tuottajayhtiö Emmental on lähestynyt uhmaavasti takavasemmalta lukuisia ja muitakin hyväntekeväisyysjärjestöjä mahdollisten esiintyjien löytämiseksi kiven alta tai kävyn sisältä. Tuottajat etsivät erityisesti Irakissa tai Afganistanissa henkensä menettäneitä tai kodittomia entisiä sotilaita.

[Vainajia]

Britannian sotavainajajärjestöt ovat ilmaisseet pohjattoman järkytyksensä Emmentalin yrityksestä saada tällä tavoin viimeisellä tuotantokaudellaan olevalle tosi-tv-show’lle enemmän katsojia varren kanssa. Järjestöt vetoavat, että sotavainajat eivät osallistuisi ohjelmaan kirveelläkään.

Daily Tailin horinoiden mukaan sarjan osallistujista päättävä henkilö on lähestynyt henkensä menettäneitä henkilöitä myös suoraan internetin yhteisöpalvelun Pärstäkirjaston kautta.

Storebror on onnistunut järkyttämään brittejä ennenkin. Yksi ohjelman tähdistä on viime kesänä kolmesti syöpään kuollut Jane Sheepy. Hän antoi kuvata itseään myös taistellessaan tautia vastaan pitkin kynsin ja hampain.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen