Manneweb

Manneweb hakee toimittajaa

Mannewebin ulkomaantoimittaja kuolla kupsahti, joten haemme nyt uutta toimittajaa, joka osaa ulkomaan kieltä.

Vaatimukset

Edellytämme, että hakijalla on vähintään ylempi ja alempi akateeminen tutkinto sekä pari ammatillista tutkintoa, joista toinen on sama ja toinen eri. Olet korkeintaan 25-vuotias, vaikka lampaat söis. Sinulla on vähintään 30 vuoden työkokemus eri aloilta ja muualtakin. Olet työskennellyt vähintään 300 eri maassa ja muuallakin. Olet suorittanut asevelvollisuutesi vähintään kahdesti ja olet sotilasarvoltasi vähintään kenraali ja amiraali.

Olet kova urheilemaan. Juokset cooperissa vähintään 5 000 metriä. Olet monen eri lajin olympiavoittaja ja maailmanmestari sekä miesten että naisten lajeissa. Pystyt sekunnissa laskemaan, mitä on 4 488 789 321 456 456 321 789 456³¹². Osaat käyttää kaikkia maailman kulkuvälineitä ja muitakin. Sinulla on oma avaruusasema. Olet käynyt vähintään kolmesti Kuussa ja kerran Marsissa.

Osaat lukea ajatuksia ja hallita ihmisten mieltä. Pystyt näkemään tulevaisuuteen. Osaat kirnuta voita, tehdä heinää ja keriä lampaan. Syöt raakaa lihaa. Osaat itsepuolustusta. Osaat käyttää monipuolisesti kaikkia maailman aseita ja räjähteitä. Osaat purkaa vetypommin viidessätoista sekunnissa käyttäen sukkaa ja lampaansorkkaa. Osaat lentää. Syöt rautaa ja paskannat kettinkiä.

Kielitaito

Osaat käyttää suomen kieltä täydellisesti ja vivahderikkaasti, vaikka lampaat söis. Osaat myös sujuvasti ruotsia, saamea, englantia, ranskaa, italiaa, sardia, saksaa, korsikaa, retoromaania, espanjaa, hollantia, puolaa, venäjää, norjaa, tanskaa, islantia, viroa, latviaa, liettuaa, romaniaa, bulgariaa, unkaria, serbiaa, kroatiaa, sloveenia, tshekkiä, slovakkia, portugalia, iiriä, kreikkaa, albaniaa, maltaa, turkkia, kiinaa, japania, koreaa, perunaa, suahilia, latinaa, muinaishepreaa, arabiaa, persiaa, volapükiä, esperantoa, sorkkalovakiaa, mongolia, tokelauta, siansaksaa, tongaa, afrikaansia, nepalia, arameaa, mustalaiskieltä, tamilia, lammasta, vatjaa, zulua, kirkkoslaavia, kornia, skottia, friisiä, kirvesvartta, kurdia, maoria, thaita, naurua, mustajalkaa, udmurttia sekä näiden lisäksi vähintään kolmeatoista muuta kieltä. Ymmärrät lisäksi useiden eläinlajien kieltä ja osaat puhua myös kasveille ja kiville.

Työaika

Työaika on kello 6 - 22 maanantaista sunnuntaihin tai pitemmällekin. Lisäksi työhön kuuluu vähintään 24 tunnin päivystys joka päivä ja useamminkin, vaikka lampaat söis. Joka toinen arkisunnuntai on palkallinen vapaapäivä. Sinun tulee pystyä työskentelemään vähintään kolmessa paikassa samaan aikaan.

Työvälineenä on litteä kannettava pöytätietokone, jonka mukana tulee rotta.

Palkkaus

Sinun ei tarvitse maksaa meille senttiäkään. Työsuhde-etuna saat loppuiäksesi hengitysilmaa.

Hakeminen

Hakemukset voit lähettää kirjeitse osoitteeseen Manneweb, Muovikuusenkäpytikkakujatieaukiokatu 500, Sorkkala tai sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi.koirannimi.automerkki@sivustonnimi.haistakaa.paska.kaikki. Liitä mukaan kuvasi. Jos olet kaunis nuori nainen, liitä alastonkuvasi. Liitä mukaan myös haluamasi summa rahaa tai muita arvoesineitä. Postikortin voit lähettää Korvatunturille.

Käsittelemme hakemukset silloin kuin meitä kiinnostaa tai myöhemminkin. Ilmoitamme paikan saaneelle henkilölle heti välittömästi, kun viitsimme. Työ alkaa joulukuun alusta tai joskus muulloin. Emme muuten ota mitään vastuuta, jos toimittaja menettää kätensä, jalkansa tai jotain työtehtävissään tai muualla. Emme vastaa siitäkään, että toimittajan korvaan kasvaa sieni, vaikka lampaat söis.


7.11.2005
Manneweb