Manneweb - Asiantuntijanurkka

Mannen pulmapalsta
2010

Kysy Mannelta mieltäsi painava kysymys tai muuten vaan esitä tyhmää. Lähetä kysymyksesi kysymyslomakkeen kautta.


MR OON V*ägä Kännissa Jqos otm munp kaverli niin hirnaha ihmseessaq qop m mewen nukkumanp

kalöja 30.12.2010

Kännissä ei saa mennä nukkumaan unta palloon. Kun otat, et nuku. Kun nukut, et ota.

Miten teijän perseet voi haista tänne Tampereelle saakka. Haittaa mustamakkaran syöntiä kato nääs.

Adolfin autonkuljettaja Sorkka 26.12.2010

Haarakonttorimme on Tampereella tai jossain. Mustamakkara tulee meidän perseistämme tai jostain.

Mitäs Manne meinasi saada joululahjaksi?

Tonttu 22.12.2010

Säkkikaupalla joululahjoja.

Kysymyksiä tai jotain.

 1. söivätkö lampaat?
 2. jos söivät, niin mitä?
 3. en voi nukkua koska väsyttää ihan helvetisti. Mikä auttaisi tähän?
 4. tilasin kaupastanne ruuveja joiden piti tulla kahden viikon päästä mutta ne tulivatkin 14 päivän päästä. Mitä te nyt oikein sekoilette?
öm. 21.12.2010

Vastauksia tai jotain.

 1. Tietenkin söivät.
 2. Eivät ne mitään syöneet.
 3. Lyijytabletit tai kuula kalloon.
 4. Lähetä ne ruuvit takaisin ja vähän äkkiä. Ne olivat eri ruuveja. Sinun takiasi Manne-myymälän kirjanpito on mennyt täysin sekaisin kuin eno veneessä.

tuo lammasjuttu tuli vain mieleen katsoessani muumeja, jossa lammasrepla sitten esiintyi. On kyllä aika hirveä ohjelma.

Ps. mitä aiot saada joululahjaksi?

ajaja 15.12.2010

Tuo vain osoittaa, että yksin lampaat leviävät joka paikkaan ja vähän muuallekin.

PS. Säkin.

Mennäänkö kuuhun? Mulla on raketti!

Kim Jong Il 9.12.2010

Ammu vain itsesi sillä, sillä sillä ei vielä Kuuhun mennä.

Miten saisin lisää jännitystä elämääni?

palkkasoturi 5.12.2010

Työnnä pari haarukkaa pistorasiaan. Siitä pamahtaa heti 230 mittayksikköä jännitystä. Vaihtoehtoisia vaihtoehtoja:

Milloin Manneweb lopettaa toimintansa?

Nimetön paskiainen 18.11.2010

Lopetimme nyt. Päätimme kuitenkin jatkaa toimintaa uudestaan, ennen kuin kukaan ehti kissaa nostaa pöydälle tai potkaista tyhjää lusikkaa nurkkaan.

Kaapissani on natsi.

Nimetön paskiainen 17.11.2010

Asenna kaappiin nettikamera ja ala julkaista natsikamerasivustoa. Kannattaa käyttää infrapunakameraa, jotta yöllä näkyisi muutakin kuin mustaa kuvaa. Infrapunasta ei tiettävästi ole haittaa pesiville natseille. Mikrofoni on myös hyvä asentaa päin helevettiä, jotta natsin luonnollisen mylvinnän saa talteen. Natsi sontii melkoisesti, joten kaapin pohja on hyvä kaapia talikolla puhtaaksi muutaman päivän välein. Muista, ettei luonnonvaraista natsia saa ruokkia.

Apuun Manne! Lampaani lakkasivat yllättäen syömästä! Tuleeko maailmanloppu? Ja mitä helvettiä mä teen noille mun nurkissa ajelehtiville luvattomille aseille ja kalakukkoihin tukehtuneille savolais-mummoille, joita kertyy pitkin pihoja jatkuvalla syötöllä ja enemmänkin, kun lampaat ei enää suostu syömään niitä?

Palkkasoturi 13.11.2010

Lampaat lakkaavat syömästä, kun ne ovat kylläisiä tai kun ne alkavat puskea koiranputkea. Maailmanloppu tulee, jos on tullakseen. Nurkissa pyörivät luvattoman huonot aseet voi viedä armeijalle räjäytettäväksi tai myydä pilkkahintaan internetin epämääräisissä kauppapaikoissa tai jossain. Kalakukkomummoista pääsee helposti eroon: kaiva maahan valtava kuoppa, johon kaikki mummot mahtuvat, ja hautaa ne sinne. Voit myös kärrätä mummot nimellistä korvausta vastaan Sorkkalan Mengeleeniseen sairaalaan tökittäväksi.

Saako saunassa säilyttää saunatonttua?

Saunamakkara 9.11.2010

Saunatonttua saa säilyttää saunassakin. Se saatana syö siellä symbolisesti semmoista sipulia sekä sekalaisia sianporsaiden sisälmyksiä. Samalla se säveltää sinfoniaa Sorkkalan sotasankarien Suomen sodan selkävoitolle. Saunottaessa saunatonttu siirretään säiliön sisälle suojaan.

Moro horo.

örh 8.10.2010

Tekstiviestisi lähti näköjään väärään numeroon tai jopa numeroiden ulkopuolelle. Ohjasimme viestisi suoraan äidillesi, isoäidillesi, siskollesi, siskosi äidille, vaimollesi sekä koirallesi ja sen hännälle. Lukemalla tämän tekstin hyväksyt ehdot. Noin, hyväksyit ehdot. Palvelu maksoi vain 9,90 euroa/viesti ja se veloitettiin tililtäsi välittömästi.

Keksittekö itse kaikki kysymykset?

Vatipää 7.10.2010

Muuten kyllä, mutta sinun kysymystäsi emme keksineet.

Mikä on pelkuruuden huippu?

Pekka Elkuri 7.10.2010

En uskalla sanoa sitä.

hahhah nyt tiedän mistä tuo "vaikka lampaat söisi" -sanonta on kotosisin: muumeista. Onko mannelle tullut niin paljon traumoja muumeista että myös soumen kielioppi on siitä ohjelmasta peräisin?

ajaja 5.10.2010

Lampaat keksittiin ennen muumeja, vaikka lampaat söis. Tarina muumeista perustuu läyleähkösti Erkki Sorkan muinaiseen lammasfarmiin, jossa lampaat söivät.

Onko zombin paneminen nekrofiliaa?

Suo Santeri 24.9.2010

Jos kyseessä on nykymediassa päin helevettiä kuvattu niin sanottu kuolleista herätetty zombi, joka löntystelee hitaasti kädet tönkköinä päästellen ilmoille infernaalista mylvintää, niin tottahan toki. Jos kyseessä taas on vanhoina kunnon aikoina semmoisista jamaikalaisten voodoo-heppujen hauskasti huumatuista tyypeistä, niin ei tietenkään.

Mikä on ektoplasman neliöjuuri?

rtd 15.9.2010

Sinä olet.

No mitäs sitten sanotte jos kuskaan 75000 kiloa tiiliskiviä toimistonne ovelle? luulisi tiiliskivien sitten riittävän vaikka lampaat söis.

Esr 14.9.2010

Tunkekaa ne kivet poikittain perseeseenne! Niitä teidän helevetin murikoitanne tunkee jo ovista ja ikkunoista kuin viimeistä päivää, vaikkei olekaan viimeinen päivä. Täällä kuolee jo ihmisiä. Lisäksi tiilenne ovat väärän värisiä.

Lähdetäänkö drive by shooting-matkalle pohjoiseen?

Suo Santeri 31.8.2010

Lähden mieluummin shoot by driving -matkalle itälounaaseen.

Kiitos viime öisestä.

Palkkasoturi 28.8.2010

Ei ole minun vikani, että kävelet keskellä yötä sikalani lietekaivoon, kun kunnon ihmiset ovat nukkumassa unta palloon.

Mitäs sanotte jos kuskaan 750 kiloa tiiliskiviä toimistonne ovelle?

Esr 22.8.2010

Mitä helevettiä? Tilasimme kolme tonnia tiiliskiviä jo puoli vuotta sitten. Puolet työntekijöistämme ovat työskennelleet taivaskaton alla hampaat irvessä kuin lampaat laitumella. Emme maksa teille penniäkään vajaasta toimituksesta, joka ei ole edes tullut perille, emmekä tilaa teiltä enää ikinä mitään tai muutakaan. Imekää kiviä, saatana!

Mistä hitosta tiedän olenko oikea- vai vasenkätinen ku molemmat räpylät heiluu eri tahtiin kävellessä??

Lärvittu 21.8.2010

Väännä kättä itseäsi vastaan. Vahvempi käsi voittaa. Käsillä kävellessä räpylöiden on syytäkin heilua eri tahtiin, etteivät niskat mene nurin tai kallo halkea paukahtaen.

Mafia II arvostelu tulossa lähiaikoina.

reikkafani/tampparination 19.8.2010

Kiviäkin kiinnostaa.

Keino Sorkka: Toivottavasti Mafian arvostelun tulemisessa ei kestä yhtä kauan kuin siinä arvostelussa, jota en enää muista eikä kiinnostakaan muistaa. Ensimmäinen Mafia oli ja tulee olemaan Mafia-sarjan peleistä ylivoimaisesti paras. Mafia on siitä hyvä autopeli, että siinä on pyssyjä.

sivustonne olivat pitkän aikaa alhaalla ja tämän jälkeen toimivat taas mutta virheilmoituksia ja muuta paskaa oli esim. manne-myymälässä ihan helvetisti. Särkyikö palvelin tai jotain vai mitä oikein tapahtui? (ja kun menin pulmapalstalle, uusimmat jutut olivat vuodelta 2009.)

Lettu 8.8.2010

On käsittämätöntä, että jotakuta voi kiinnostaa Mannewebin asiat noin paljon. Kannattanee pikaisesti hakeutua hoitoon. Katkos oli tällä kertaa vieläpä säälittävän lyhyt. Et varmaan edes muista vuonna 1998 alkanutta neljän vuoden taukoa tai vuoden 2005 puolen vuoden ajanpysäytystä.

Palvelinhuoneen hyperkuution päälle kaatui kahvipannullinen pannukahvia oikein isän kädestä. Kuten jokainen tietää, siitähän ei hyvää seuraa. Hyperkuution vipstaakkeli leikkasi kiinni, ja koko vehje syttyi palamaan kuin pyy maailmanlopun edellä. Lisäksi vuohisimpanssimme lukittautui itsekseen palvelinhuoneeseen kuin telkkä pönttöön ja jäi sinne syömään tärkää oheismateriaalia ja sontimaan ympäriinsä kuin päätön kana. Huoneesta kantautui infernaalista mylvintää, ja taivaalla lenteli pulmusia kuin viimeistä päivää.

Saimme jo kahden viikon päästä tietää, että jotain oli mitä pisimmälti tapahtunut. Nostimme asiasta perkeleellisen äläkän ja hapuilimme kirvestä kuin talonmies jäisellä peltikatolla. Kahvikoneen ylläpitäjällä oli tallessa uskomattoman vanhat ja pahasti lahonneet varmuuskopiot vuodelta käpy, ja niistä oli melkein yhtä paljon hyötyä kuin rikkinäisestä ovikellosta lampaan perseessä. Annoimme ylläpitäjälle potkut, ja hän julkaisi vanhentuneet varmuuskopiot. Onneksi löysimme ajantasaiset tiedostot lojumasta toimistomme paskahuussin lattialta. Ostimme täydellisesti uudistuneelle Mannewebille uuden tilan internetistä tai jostain.

Manne-myymälästä taas hävisi tuotteita kuin sieniä sateella. Myymälä keikkuukin jo lähellä konkurssia, sillä tuotteista ja rahoista ei ollut minkään valtakunnan varmuuskopioita. Manne-uutisilta tuhoutuivat kaikki lukijoilta saadut uutiset ja uutisvinkit.

Mitä voin tehdä, kun pitäisi käydä ruokakaupassa, mutta en ole ajokunnossa ja jos kävelen niin saisin varmasti sydänpysähdyksen? Niin hirveä darra eilisestä ja tuntuu, kuin olisi hieman promillejakin vielä veressä.

Jeesus Kristus 1.8.2010

Sinulla on montakin vaihtoehtoa:

Missä on Manneweb?

Erkki Sorkka 23.7.2010

Manneweb on täällä tai jossain.

HEllo do you hav pancaek recipes or someting becuase i wuld like to do pancaeks and ur food recipes didn't have guide hauw to du pancakes. And when i tried to do spaghetti or what the fuck was it called the spaghetti started flaming and exploded. What did i do wrong???

ASD 30.6.2010

Sjutton också. I tack my cock and vi maek som pankeks maby somtimmes in teh futuur. Du är just so fukcen handd så du kant maked spagget.

▲ ▲ ▲ ﺽﺓﺗﻁﺹﻇﺍﺒﺗﻂﺺﺬﻼ ﻸﻡﻞﻜﱢ۞۝۝۝۩ۓڬ٭ٷٻإٍ ↨↕↔↓↑←⅞⅝∏√ ﭞﭮﭻﮈﮌﺦسذ٪٪ ﭞ למנששקҺҳדזטψτФСС╫ﭏשּׂ﴾﴿

▲►▼◄▬ 7.5.2010

Mene takaisin Vinku-Intiaan vinkumaan.

Asenteeni on oikea suhteessa. Kakaroiden savukkeiden pitäisi Kuubalaiset sikarit ovat parempia kuin venäläiset. aalin kuivumista, palsta ja uutisia.

asd 22.5.2010

Asenteesi on syvältä perseestä ja poikittain. Lisäksi se on väärän värinen ja läyleähkö kuin punainen venäläinen perseenpäristin lampaan perseessä. Kuubalaiset palavat paremmin maan tasalle kuin venäläiset. Pulmapalsta on kuivunut kasaan kuin korttitalo.

Minne vittuun sä piilotit mun kaljat?

asdfghj 22.5.2010

Mahalaukkuuni, vaikka lampaat söis. Sieltä kaljat ovat sittemmin palautuneet luonnon kiertokulkuun kiertämään kuin kissa kuumaa puuroa.

 1. Jos toisessa kädessä on kaksi kättä ja toisessa kädessä neljä, montako kättä on yhteensä?
 2. Jos yksi mies tekee kolmen miehen työt, monenko miehen työt kolme miestä tekee?
Epeli 6.5.2010
 1. Kaksi kertaa neljä eli kahdeksan. Keskimäärin viidessä on peukalo keskellä kämmentä ja niistäkin kolme on poropeukaloita.
 2. Riippuu siitä, ovatko ne kolme miestä kaupungilla hommissa. Jos yksi on sairaslomalla liian kovan krapulan takia ja toinen selän takia varhaiseläkkeellä, niin jäljelle jäänyt mies ei voi muuta kuin nojata lapioon. Siinä tapauksessa kolme miestä ei tee miehen työtä.

Minulla on mukavasta kaupunki. Kaupunki on niin hieno ja jännä, että sorkkalovakiakin on mielenkiintoisempi. Kaupungin nimi on efkhölföpipefärejkulliyaycumozyhaistavittuijaskföpqwrty ja ainut rakennus mikä siellä on, on iso kerrostalo jossa on karvaiset seinät ja keltainen limainen lattia. Bruttokansantuote on miinuksen puolella (-12056836093486€) ja kieli on niin vaikea että sorkkalovakian murrekkin tuntuu helpolle tähän verrattuna. Muutatko asumaan? Kaupungissa ei myydä yhtikäs mitään ja pääruoka on hiekka. Tiedätkö mitään pahempaa? ja ainut sallittu juoma on tislattu vesi.

Nimetön paskiainen 3.5.2010

Ai sieltä saa peräti ruokaa ja juomaa. Sehän kuulostaa melkoiselta parasiitilta. Suomessa tuo paikka taidetaan tuntea paremmin nimellä Korso.

ovatko mersut kivoja mikä niissä innóstuttaa;DDD

jope 21.4.2010

Mersut ovat johtotähteitä. Niissä on hieno tähtäin.

Tarvitaanko Sorkkalovakiaan viisumi?

Maailmanmatkaaja 29.3.2010

Viisumien maahantuonti Sorkkalovakiaan on erityisen laitonta, ja siitä voi saada näpäytyksen ja ikuistakin pitemmän porttikiellon maahan. Sen sijaan muhkeat seteliniput ovat pakollisia, jopa suositeltuja.

Ilmeeni kun palaan 18-vuotiaana lukemaan sivustoa jossa on kirjoituksia menneisyydestäni = :l

Mitä kuuluu? Miten menee? Onko ollut ikävä?

Olitko hakkeroimassa Älypään salasanalistaa? Mitä mieltä olet ko. tietovuodosta?

Eipä tässä muuta, rento meininki elämässä edelleen. Palaillaan!

Reikkafani 25.3.2010

Millä kertakaikkisen surkealla sivustolla on kirjoituksia menneisyydestäsi?

Kuuluu infernaalista mylvintää kuin viimeistä päivää, vaikkei olekaan viimeinen päivä. Menee läyleähkösti kuin enolla veneessä. On ollut ikävä kuin rekursiivisesti perseeseen ammuttua rekursiivista verokarhua jouluhannuksen hujakoilla.

Varma Sorkka on syypää kaikkeen. Älykääpiön, Suoli24:n ja muiden turhien paikkojen salasanalistat saa nyttemmin näppärästi tilattua Manne-myymälästä. Sieltä voi ostaa myös tietovuodon.

Keino käski kysyä, missä uusin peliarvostelu viipyy. En kuitenkaan kysy, sillä minuahan eivät Keinon ongelmat kiinnosta pätkääkään.

Minulla on vakava ongelma. Lampaani käy varastamassa naapurini tavaroita joka päivä. Tämän lisäksi se on tuonut 10 varastamaansa autoa pihalleni joka alkaa jo pian täyttyä. Sain tänään selville, että kaikki myös autot olivat naapurini.

Tämä on varsin kiusallista koska naapuri luulee että olen itse varastanut hänen tavaroitaan. Mitä teen, voinko myydä tavarat myymäläänne tai jotain? pitäisi päästä eroon, niin naapurilla ei sen jälkeen ole todisteita lampaani varastuksista ollenkaan. (Maistuivatko ne keksit hyville vai oliko niissä liikaa suklaata?)

kele 10.3.2010

Ongelma ratkeaa helposti kerralla, jos panet lampaasi tai naapurisi lihoiksi. Kannattaa toki myös lahjoittaa tavarat myymäläämme tai jonnekin. (Keksit maistuivat kovalta ja niissä oli liian kovaa suklaata.)

Luulen, että olen valeraskaana. Pitäisikö minun mennä valelääkärille? Voiko Suomessa tehdä valeabortin?

Eeva-Leena 10.3.2010

Parempi valesynnyttää mokoma valeäpärä, jolloin saat vale-elatusapua ja valelapsilisää. Tiedätkö edes, kuka on valeisä?

Voikko suomentaa tämmösen: What the fuck? They know what is what, But they don't know what is what, They just strut.

What the fuck?

They just know, What they know, What they don't know, What is what.

(Lähetän toimistoosi keksipaketin jos ylipäätänsä jaksat suomentaa.)

tana 9.3.2010

Lähes älyvapaasti suomennettuna: Mitä helevettiä? He luulevat tietävänsä kaikesta kaiken, mutta oikeasti he eivät tiedä mistään mitään tai muutakaan. He vain ovat strutseja tai eilisen teeren poikia maailmanlopun edellä. Mitä helevettiä? Ja sama uudestaan. Tä?

(Armeijan pommiryhmä on jo kutsuttu paikalle uhkauksesi takia.)

Kummatko kannataisi hankkia, Sorkkajärvellä valmistetut hässäkkä-kuulokkeet vai sorkkalassa valmistetut X-Shit WTF edition-kuulokkeet? Osaatko sanoa, kumpi on laadukkaampi?

Sorkkalan kaupasta ostamani Mannex-saippua haisee helvetin pahalle ja sai hiukseni irtoamaan päästä vaikka paketin kyljessä luvattiin "saat 4000% hienommat ja paremmantuoksuiset hiukset kun käytät tätä saippuaa" onko tuote viallinen vai huijausta?

Muffel 5.3.2010

Hässäkkä-kuulokkeet on valmistettu teippaamalla sattumanvaraisesti yhteen erinäköisiä osia ja niiden hännät. Ne takaavat aina omalaatuisen ja yksilöllisen äänimaailman, jossa pulmunen kuulostaa karhulta ja kirkkomusiikki infernaaliselta teurastamolta. X-Shit taas on perseestä ja poikittain. On makukysymys, tykkääkö kummastakaan tai yhtään mistään. Kuurot tietenkin voivat vaikka tunkea kyniä ja ruuvimeisseleitä korviinsa, eivätkä huomaa eroa muussa kuin paremmassa mukavuudessa.

Mannex-saippua toimii täydellisesti ja paremminkin. Eikö niitä irronneita hiuksia olekin 4000 % enemmän? Eivätkö ne haisekin paremmalta kuin jääkaappiin vuodeksi unohtunut puolikas lampaan perse? Et siis vain osaa.

ostatko mersun ois hyvä?

kyösti 23.2.2010

Onko se paalattu?

Miksi mulla on pippeli

koiras 8.2.2010

Olisiko muka parempi, jos sinulla olisi kymmenen kiloa hiekkaa ja puolikas lampaanperse? Eihän siitä tulisi lasta eikä paskaa. Käsittämättömän typerää ajattelua jopa sinulta.

Hyvä Manne,

Rohkenen lähestyä Teitä, korkea-arvoisinta mestaria, vaikka lampaat söis.

Minulla on kysymys esitettäväksi:

Mahtuuko valaanrasvattu salama pienemmistä koloista sulavasti ja sukkelasti useammin kuin yleisempi, ns. rasvaamaton salama?

Don Pederast, myöhempien aikojen homo Sorkkalasta 2.2.2010

Yksinkertaistaen riippuu siitä, mihin se osuu.

Eräitä yksityiskohtia lukuun ottamatta tai jopa niistä huolimatta salama järkeistää ympäripyöreää harhakäsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan käytännön teoriassa liittyy myös erittäin huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja ja jotain muutakin sontaa. Oudoksuttavaa kyllä, on kuin onkin useasti todettu väärin perustein, että salama avaa itse kullekin ja muillekin luulotiedon ja väärinymmärryksen kiinniruostuneen rautaportin kohti erektiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

Lienee sanomattakin selvää, että salama ratkaisee ongelmia tutkittaessa hiusten halkomiseksi osoittautunutta yleistä geneerisyyttä, joten jätetäänpä se sanomatta. Matemaatikotkaan eivät kysele lampailta, mitä numerot ja niiden hännät ovat, mutta salama yllättää toimivuudellaan ja selvittää samalla organisaatiossa ja sen yläpuolella toimivien vastuunalaista asenneongelmaa.

Kävi n konnin kankaalla viikon loppuna, mutta siellä ei ollutkaan sitä mersun osaa minkä halusin joten. olisko sulla manne mulle e-sarjalaasen mesen pakoputkia, vm taisi olla muistaakseni 1977 ? maksan kunnon mukaan mutta ei saa olla puhki ruostunut kun se tulee kovaa n käyttöön. !!

pekka 26.1.2010

Minulla sattuu kuin sattuukin olemaan kesämökin tunkiolla kasa Mersun pakoputkia. Kaikki ovat täyttä umpiruostetta eikä mikään ole puhki. Tule hakemaan.

Onko Manne heittänyt lusikan nurkkaan vai miksi pulmapalsta ammottaa tyhjyyttään? Vai liekö tyhjyys huonon mainonnan vika? Onko lampaalla pää? Saako lampaanvillasta? Hyvää jäätelöä? Onko sulla mustat hiukset? niinku manneilla aina on? Minkä merkkisen auton omistat ja onko se varastettu? Oletko ajatellut journalismin uraa? Näetkö unta keltaisesta kauhasta? Paljonko tj?

Nakkisoossi on hyvää kossun kanssa 24.1.2010

Potkaisin jouluna tyhjää luhaa nurkkaan, mutta pulmapalsta porskuttaa edelleen kuin eno sukellusveneessä. Tyhjää täällä ei ole kuin kysymysten sisällöt ja niiden kysyjien päät ja niiden hännät ja niiden päät. Mannewebissä ei ole huonoa mainontaa, sillä täällä ei ole mainontaa ensinkään.

Lampaalla on etu- ja takapää ja niiden hännät. Lampaanvillasta saa, jos haluaa. Jäätelö on aina hyvää, joskus ei. Hiukseni ovat räikeän värittömät, melkein läyleähköt, mutta ei kuitenkaan. Niinku on, joo. Omistan itse vanhasta kahvinkeittimestä rakentamani Kahvikka-auton. Se valitettavasti varastettiin kuukausi sitten keskeltä kirkasta päivää murtamalla sen tippalukko.

Journalistina lahjani menisivät hukkaan kuin telkkä pönttöön. En. Näen yleensä unta kilometrin mittaisesta makkarasta, jota syön. Olen syönyt sitä jo 180 metriä. TJ keikkuu siellä nollan hujakoilla, joten hajoapa sinä vain aamuihisi, sillä et kotiudu koskaan.

Miks vitussa te säilötte näitä vanhoja kysymyksii johonki vuoteen 2004 asti!! kuka vittu niitä lukee säätänän pyllyveikot. vittu mitä donkkausta irmeliperäpukama pano anaali voide!

anaalimato 22.1.2010

Sinä itse taisit lukaista niitä. Tuliko intternettisi täyteen? Sitä paitsi pulmia on vuoteen 1998 asti. Niitä olisi vuoteen 1753 asti, jos toistaitoinen kesäapulaisemme ei olisi polttanut lahopuisessa heinäladossa sijaitsevaa palonkestävää pulma-arkistoamme maan tasalle kuin palokunnan hevosta.

mustalaismiehet kusevat?

Mellu 14.1.2010

Tai sitten niiltä halkeaa rakko paukahtaen.

daa miksette vastaa enää mihkää

huntta 12.1.2010

Minulla on parempaakin tekemistä kuten kahvin juominen ja torven huudattaminen.

Hä?

mulla on pitempi nimimerkki kuin kysymys. 6.1.2010

Mitä?


Manneweb - Asiantuntijanurkka