Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Jokeen viskattu nuorukainen selvisi vähällä (30.1.2012)

[Neekerismiehiä]

Sorkkalassa ryöstön päätteeksi jokeen kahva edellä nakattu nulikka on jostain kumman syystä selvinnyt pahoinpitelystä liian vähin vammoin ja voi jopa paremmin kuin koskaan. Ryöstön uhriksi omaa syytään joutunut 18-vuotias sorkkalaisnuorukainen on käynyt lääkärissä näyttämässä persettään eikä hän saanut tilanteessa vakavia tunnevammoja alapäähänsä. Poliisi on tänään jatkanut sunnuntaina aamuyöllä noin kello viiden aamulypsyn aikaan sattuneen ryöstön esitutkintaa pulla suussa.

Viisi tai kuusi varren kanssa vaatteisiin pukeutunutta, ilmeisesti ulkomaalaista neekerismiestä hyökkäsi 18-vuotiaan sorkkalaisnuorukaisen kimppuun Syväkurkun sillalla. Reippaan pahoinpitelyn päätteeksi nuorukainen heitettiin komeassa kaaressa sillalta läheiseen jokeen kuin leppäkeihäs ja häneltä vietiin säälittävän vähäinen summa rahaa ja matti kukkarosta.

Poliisi on kuin onkin saanut valtavan pullatoimituksen lisäksi muutamia epäilyttäviä vihjeitä epäiltyjen epäilyttävistä liikkeistä, ja nyt epäilyttäviä vihjeitä toivotaan lisää kieli epäilyttävästi vyön alla.

Epäillyt tai jotkut ovat ilmeisesti löntystelleet keskustasta tai jostain Syväkurkun suuntaan tai jonnekin noin puolenyön ja kello viiden välisenä kreivin aikana tai siinä hujakoilla.

Vihjeet voi ilmoittaa puhumalla hitaasti selvin sanoin Sorkkalan poliisiaseman poliisipäivystykseen tai sen hujakoille tai jättämällä poliisiaseman päivystykseen pullalla täytetyn laatikon.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen