Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Omakotitalon palosta isot vahingot Piikkisiassa (27.11.2011)

[Jälkivartiointi käynnissä]

Sitkeääkin sitkeämpi tulipalo aiheutti silkkaa pahuuttaan lauantaina aamupäivällä lompakon perukoilla asti tuntuvat vahingot rintamiestalolle Piikkisiassa Sorkkalassa. Henkilövahinkoja palosta ei valitettavasti tullut kirveelläkään, mutta nelihenkinen pelkästään lapsista koostuva lapsiperhe joutuu muuttamaan remontin ajaksi sillan alle kuin kukko tunkiolle.

Palo sai alkunsa kauttaaltaan haljenneesta hormista, josta kipinä pääsi kuin pääsikin välipohjaan ja sen täytteenä olevan kahvinpurun ja mutterin sekaan tekemään tuhojaan kuin viimeistä päivää.

Palokunta joutui silkkaa taitamattomuuttaan repimään auki muun muassa kolmen huoneen lattiat, ennen kuin se löysi palopaikan, mutta sai uskomattomalla mäihällä palon sammumaan kuin saunalyhdyn ja estettyä sen leviämisen kuin Jokisen eväät. Jälkivartiointi palopaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä jatkuu kolmen kaljakorin voimin ainakin sunnuntaiaamuun saakka.

Palokunnan horinoiden mukaan palo havaittiin ajoissa muun muassa kyyläävien naapurien perusteellisen kyyläämisen ansiosta.

Palossa kuoliaaksi asti vaurioitunut omakotitalo on vaakasuunnassa noin 110 neliömetrin suuruinen.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen