Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Nurmisen ilmaveivistä postimerkki (16.6.2011)

[Pasi Nurminen heittää ilmaveivinsä]

Pasi Nurmisen MM-loppuottelun jälkeen lentokentällä tekemä komea ilmaveivi on vihdoinkin ikuistettu postimerkiksi. Merkki on niin sanottu lomakuvapostimerkki, joka on suunniteltu päin helevettiä Youtube-videon pohjalta tai joltain muulta pohjalta.

”Yleensä postimerkkien kunnolliseen suunnitteluun ja valmistumiseen menee aikaa puolesta päivästä viiteen vuoteen, mutta halusimme tämän merkin myyntiin mahdollisimman nopeasti ja nopeamminkin tyhmän yleisön pyynnöstä. Niinpä päädyimme prosessiltaan nopeaan ja varsin heikkolaatuiseen lomakuvapostimerkkiin – sumea video oli hyvä pohja”, Postin varatuotepäällikkö Tommi Eukonkantola jaaritteli puutaheinää Jääkendoliiton tiedotteessa.

”Muiden postimerkkien myöhästyviin valmistumisaikatauluihin vaikuttaa teemojen satunnainen valinta, tekotaiteellinen suunnittelu ja liian suurien merkkimäärien painaminen käsityönä päin helevettiä. Tämän merkin kyhäsimme kasaan tunnissa ilman minkäänlaista ammattitaitoa.”

Postimerkin kuva-aiheen pohjana on kuuluisa Youtube-video. Perjantaina myyntiin tulevan merkin pornograafisen suunnittelun on tehnyt Lasse Sorkka päin helevettiä.


Kommentit

3.7.2011 Timo Tallikedolta

Sitä vaan että mistä näitä on mahdollista ostaa/tilata? Saattapi muutaman vuoden päästä olla paljon kysyntää ja hinta markkinoilla kova. ;)

9.7.2011 Tommi Eukonkantola

Näitä? Kyseessä on vain yksi merkki ja se myytiin pois saman tien. Ostaja on tiettävästi liimannut sen kirjekuoreen ja lähettänyt postitse itselleen saadakseen siihen postileiman. Koska kyseessä on kolmannen luokan merkki, kirjeen perille pääsystä ei ole mitään takeita.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen