Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kymmenet hautajaisvieraat kuolivat himmelin pudottua Sorkkalassa (7.12.2010)

[Ruumiita]

Kymmeniä ihmisiä on kuollut Sorkkalassa hautajaisjuhlapaikan himmelin pudottua maan tasalle. Onnettomuus sattui Sorkkalassa Pontikan syrjäisen kyläpahasen syrjäisellä syrjäseudulla. Kaikki uhrit ovat miehiä, naikkosia tai lapsukaisia. Tavallisesti pontikkalaishautajaisia vietetään samoissa ja eri tiloissa ja tilojen ulkopuolella.

Hattuarviot kuolleista vaihtelevat 40:stä 650:een. Hautajaisjuhlaa vietettiin kolmikerroksisessa kyhäelmässä, kun katosta roikkunut himmeli putosi vieraiden päälle kuin Jokisen eväät. Himmeli oli tehty päin helevettiä savisesta savitiilestä, eikä se ilmeisesti kestänyt pientä väenpaljoutta, arvelee noheva poliisi ja haukkaa kebabelukkaa. Suurin osa kuolleista oli ylimmässä kerroksessa hillittömästi ilman vaatteita juhlineita hemaisevia naikkosia.

Sorkkalan Punaisen paviaanin mukaan loukkaantuneita on lisäksi ainakin 40. Poliisi on tehnyt alueella kaivauksia ja löytänyt jo satoja ruumiita.

”Tämä on traagista, kun koko suku mustaa lammasta myöten oli kokoontunut traagista hetkeä varten kuin pyyt maailmanlopun edellä”, pölisi Pontikan kyläpäällikkö Jussi Majava Sorkkaradiolle.

Sorkkalan vahvasti dementoitunut terveyspäällikkö ei muista alueella sattuneen koskaan vastaavanlaista yhtä suurta turmaa eikä mitään muutakaan.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen