Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Joukkotappelu turkkilaisten ravintolassa – ”astalot heiluivat kuin viimeistä päivää” (26.10.2010)

[Karvakäsien sota]

Kymmenkunta tusinaa turkkilaista miestä tunkeutui maanantai-iltana puolenyön kukonmylvinnän aikaan Sorkkalan Paskahuussinkadulla sijaitsevaan turkkilaisomisteiseen karvakäsiravintolaan. Poliisin hattuarvion mukaan hyökkäys liittyy turkkilaisten karvakäsien väliseen sotaan ravintolapaikoista Sorkkalassa.

Tunkeutujat olivat varustautuneet pitkin hampain ja ympäri korvia erilaisilla lyömäaseilla kuten kivillä ja kepeillä. He käyttäytyivät uhmaavasti ja uhmasivat myös sanallisesti ja kielellisesti rikkain sanonnoin ravintolan omistajaa ja henkilökuntaa, vaikka lampaat söis.

Uhittelun jälkeen miehet ryhtyivät poliisin mukaan ”heilumaan astaloiden kanssa kuin heinämiehet ja sontimaan ympäri ravintolaa kuin viimeistä päivää, vaikkei ollutkaan viimeinen päivä”. He joutuivat kuitenkin perääntymään taaksepäin, kun henkilökunta alkoi heitellä hyökkääjiä kohden juomakaukaloita, kattiloita ja kirveitä.

Hyökkääjät olivat ehtineet poistua tahdissa ravintolasta muina miehinä, ennen kuin poliisi ehti löntystellä paikalle.

Poliisi on melkein aloittanut asian tutkinnan aloittamisen jahkailun. Ainakin yhden hyökkääjän tekaistu henkilöllisyys on poliisin korvan takana, ja olettavasti muitakin hyökkääjiä kyetään tunnistamaan päin helevettiä, vaikka ne näyttävätkin kaikki samalta.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen