Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Varma Sorkka haastoi kännipäissään Manne-uutiset raukkamaisesti oikeuteen (31.10.2009)

[Varma Sorkka töissä]

Manne-myymälän kokopäiväinen juoppo ja täysin epäpätevä turhallisuuspäällikkö Varma Sorkka on raukkamaisesti haastanut Manne-uutiset oikeuteen tai jonnekin ladon taakse. Sorkka luulee itsestään liikoja ja syyttää uutistoimitusta röyhkeästä kunnianloukkauksesta ja sen semmoisesta, vaikka hän on itse tullut kuuluisaksi juopottelunsa ohella lähinnä kunnon kansalaisten sarjamurhaamisesta kännipäissään.

Juopottelunsa ja ryyppäämisensä lomassa Manne-myymälän turhallisuusasioita vasemmalla kädellä päin helevettiä hoiteleva Varma Sorkka kehtaa väittää sammaltavaan äänensävyyn kirkas viinapullo oikeassa kädessä, että Manne-uutisten uutisointi on ollut perseestä ja poikittain – ja vieläpä jokaiseen kolmeen suuntaan.

”Nyt jumalauta lopetatte sen saatanan herjauksen. Niin sanottu uutisointinne on ollut niin ala-arvoista sonninpaskaa, etten ole eläessäni moista nähnyt missään tai muuallakaan. Ei riitä, että te saamarin paviaanit ette tajua työstäni yhtään mitään tai muutakaan, mutta ette tajua mistään muustakaan mitään tai muutakaan.”

Manne-myymälän toimitusjohtaja ja herra ylijohtaja Manne Sorkka ei yllättäen tällä kertaa antanut kommentin kommenttia asiasta kuin asiasta. Hän varmastikin ajatteli silti itsekseen kaapissa mumisten kovaan ääneen, että päästään seonnut Varma Sorkka hoitelee työnsä ja vähän muutakin juovuspäissään täysin päin helevettiä, jos ryyppäämiseltään pystyy hoitelemaan lainkaan, ja olisi korkea aika antaa tälle potkut oikein olan takaa isän kädestä.

Manne-myymälältä kulunut vuosi on taloudellisesti mennyt aivan päin helevettiä. Liikevaihto on keikkunut siellä hujakoilla kuin talonmies jäisellä peltikatolla, mutta kauppa on siltikin tehnyt koko ajan persnettoa, ja hävikki on ollut ennätyksellisen suurta jopa suuressa mittakaavassa. Tämän vuoden murskatappio johtuu mitä suurimmalla ja suuremmallakin todennäköisyydellä ja todennäköisyyksistä huolimattakin siitä, että Varma Sorkka on röyhkeästi kuin eilisen teeren poika varastanut tuotteita omaan kyseenalaiseen käyttöönsä kuin viimeistä päivää, vaikka ei olekaan ollut viimeinen päivä ihan vähään aikaan.

Manne-uutisten kunnia-arvoisa toimitusjohtaja Manne Sorkka sitä vastoin jaksoi kovan raatamisensa ohella otsa hiessä kommentoida turhaakin turhempaa oikeusjuttua monisanaisesti: ”On parempi, etten sano juuta enkä jaata tai mitään muutakaan tästä tai mistään muustakaan asiasta tai mistään muustakaan. En voi kuitenkaan olla ykskantaan toteamatta, että verkkokauppoja ja turhallisuuspäälliköitten koteja ja perheitä on ennenkin palanut maan tasalle kuin palokunnan hevosia.”

Varma Sorkka jaksaa myös mussuttaa viinapullo suussa Manne-uutisten toimitusjohtajan kommenteista ivalliseen sävyyn: ”Tulipalolla uhkaaminen on vähintäänkin mautonta, mutta jos arvoisa toimitusjohtaja haluaa viettää aikaansa oikeussaleissa vastaamassa uhkaussyytteisiin, niin mikäpä siinä. Tätä menoa Manne-uutiset varmaankin karkottaa ainoan lukijansa.”

Manne-myymälään, tuohon verkkokauppojen persläpeen, murtauduttiin röyhkeästi mutta ansaitusti viime maaliskuussa noin kello 21 iltapäivällä raskaassa kännihumalassa olleen Varma Sorkan jalkojen välistä useaan kertaan peräkkäin kuin köyhän talon porsaat uudesta veräjästä. Epäilemättä Varma Sorkka on itse murtojen takana ja yrittää epätoivon vimmalla ja viinan antamalla voimalla peitellä jälkiään ja vähän muutakin piiloon ja muuallekin.

Manne-uutiset tarkkailee tilannetta aitiopaikalta tai jostain kuin kissa kuumaa puuroa ja haukkaa pullaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen