Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Saapas raateli saappaita Sorkkalassa (21.7.2009)

[Poliisin rekonstruktio]

Sorkkalan Saapassaarella on löydetty saapasviikonlopun aikana kaksi raadeltua saapasta. Saappaat ovat varmistuneet saappaan murhaamiksi.

Toisessa kuolleessa saappaassa on pelkkään saappaaseen pukeutuneen Sorkkalan kenkätaloussihteerittären Saara Saappaan mukaan selvästi epäselvä saappaan puremajälki ja vaurioitunut polkuantura. Saappaat ovat kuolleet johonkin perjantain ja saappaantain välisen saapasyön aikana saapasta vaille kolmelta.

Seitsemän aamulla kadonnutta saapasta on löydetty melkein elossa ja ne voivat hyvin kuolleesti.

Saappaasta on Saapassaarella tehty näkö-, kuulo- ja saapashavainto jouluhannuksen aikana ja muulloinkin. Sorkkalan tai minkään muunkaan poliisi tai mikään muukaan ei ole ryhtynyt asian tai minkään muunkaan suhteen mihinkään tai muihinkaan toimenpiteisiin tai saappaaseenkaan, mutta väittää seuraavansa tilannetta saapaspaikalta ja haukkaa saapasta.

Väkisin asutulla Saapassaarella on myös muiden typerien saappaanhoitajien saappaita. Omistajat tai saappaat eivät ole ainakaan toistaiseksi tai muutenkaan ilmoittaneet saappaita tai mitään muutakaan kadonneeksi tai miksikään muuksikaan, vaikka saappaat söis.


Kommentit

1.5.2010 Saapas

Olin saapastelemassa Saapassaarella saapasviikonloppuna saappaiden kanssa kuin saapas saappaassa, mutta en nähnyt saapastetuista saappaista saappaan vertaa.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen