Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Kirjeviestittelyä epäillään yhteydestä Kalifornian junaturmaan (27.12.2008)

[Junat mutkalla]

Kalifornian korkein ja korkeampikin sorkkarautatieturhallisuudesta vastaava viranomaisen rakastajatar pyrkii kieltämään kirjoituskoneen ja sormien käytön veturinkuljettajilta Kalifornian perjantaisen junaturman seurauksen syyn seurauksena.

Taustalla heiluu hullujen lisäksi kulissiliittovaltion romantisoitu onnettomuustutkimus, jonka mukaan toisen ja kolmannenkin turmajunan hemaiseva apukuljettajatar naputteli ahkerasti mahdollisesti rakkauskirjettä rakastajattarelleen ja vähän muutakin juuri ennen kohtalokasta yhteensattumaa.

Metrosheep-yhtiön matkustajajuna yllättäen törmäsi odottamattomasti tavarajunan kylkeen Sheepworthissa Los Angelesin itäluoteispuolella tai jossain siellä päin. Melkein 25 ihmistä kuoli melkein maan tasalle ja melkein sata sai melkein vakavahkoja vammanpoikasia.

Valoissa ei sittenkään vikaa

Metrosheepin hätäisen ensi-ilmoituksen mukaan kuljettaja ei ilmeisesti noudattanut punaista valoa tai mitään muutakaan. Nyttemmin nollatutkimuksissa on sittemmin vahingossa selvinnyt, että rikkinäiset valot toimivat sammuneina moitteettomasti ja näkyvyys esteeseen oli esteetön.

Siten on todennäköistä tai jopa varmahkoa, että itsekin vahingossa surmansa saaneen apukuljettajattaren huomio oli aivan muualla kuin opasteissa. Kaksi luotijunaharrastajapoikasta, joiden kanssa apukuljettajatar oli "ystävystynyt" useammankin kerran, kertoivat saaneensa tältä vain hetken ennen yhteentörmäystä.

Useat, toiset ja monet muutkin hätääntyneet rautatieyhtiöt, niiden sekavassa joukossa Metrosheep, rajoittavat henkilökuntansa kirjoituskoneen ja sormien käyttöä työaikana ja sen ulkopuolellakin. Kalifornialaisviranomaisen elämän tarkoituksena on, että asiasta kuin asiasta säädetään kaksiselitteinen sisäisesti ristiriitainen itsensä kumoava lainpoikanen, josta kukaan ei tajua yhtään mitään eikä muutakaan.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen