Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Heinäsorkka tiivistäisi Sorkkalan puolustusyhteistyötä (1.1.2008)

[Tiivis yhteistyö]

Punasorkkapuolueen puheenjohtaja Eero Heinäsorkka haluaa tiivistää Sorkkalan kylien puolustusyhteistyötä entisestään ja enemmänkin. Bemarissa kynällä kirjoittava Heinäsorkka katsoo, että Sorkkalan ilmatila voitaisiin laittaa yhteiseen valvontaan muun puolustusyhteistyön ohella ja muutenkin.

Heinäsorkan mielestä Rautalampaan asenne on muuttunut puolustusyhteistyölle aiempaa läyleähkömmäksi ja Sorkkalan kannattaisi olla asiassa nyt aktiivinen. Lisäksi Rautalammas ja Sorkanmaa ovat jo valmistelemassa puolustusyhteistyönsä tiivistämistä ja peltoaitauksiensa uusimista.

Heinäsorkan mukaan Sorkkalan yhteistyön lisääminen tulee vahingossa esille, kun Sorkkalassa laaditaan seuraavaa turhallisuus- ja puolustuspoliittista selluntekoa.

Heinäsorkka kirjoittaa sisennetyssä sarakkeessaan huonosti, ettei teoreettinen käytännönläheinen ajatustason yhteistoiminta luo varsinaista yhteistä tai kahtalaista puolustusta tai oikeastaan mitään muutakaan lammaspaistien lisäksi, mutta sen kustannushyödyt ovat hämärästi melkein kaikille osapuolille lähes kiistattomat. "Tämän ja huomisen päivän ja yön maailmassa ja muuallakin yhteistyö ja avunanto eivät suuntaudu ketään tai ketään muutakaan vastaan tai muuallekaan eikä sen tai minkään muunkaan tarvitse olla luonteeltaan tai mitenkään muutenkaan suljettua tai mitään muutakaan", Heinäsorkka mölisee ja pilkkoo perunat.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen