Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen

Manne-myymälä on levinnyt ulkomaille (20.12.2005)

[Maailmanvalloitus]

Suomen kaikkien aikojen paras ja käytetyin verkkokauppaketju Manne-myymälä on levittäytynyt ulkomaille ja vähän muuallekin. Nyt myös ulkomaankieliset ihmiset pystyvät ostamaan kirppuvoidetta ja haravanlamppuja, vaikka lampaat söis. Myös orjatyövoiman töihintulo helpottuu, kun ei tarvitse Sorkkalaan asti polkupyöräillä.

Toimitusjohtaja, omistaja ja herra isoherra Manne Sorkka kommentoi leviämistä lyhyesti, mutta ytimekkäästi: ”Meidän tavoitteemme on viidessä viikossa saada haltuumme kaikkien tuotteiden maailmankauppa ja vähän muutakin. Lopulta ulkoistamme kaiken toiminnan, jolloin minun tehtäväkseni jää vain rahan kääriminen. Jeppajee ja trallalaa, vaikka lampaat söis.”

Manne-myymälä on pärjännyt verkkokauppavertailuissa loistavasti. Vuoden 2006 suuressa Vempelemaailman testissä se voittaa muut kaupat ylivoimaisesti ja vieläkin selvemmin. Ensi vuonna se avaa uuden myymälän Kuussa. ”Saamme välittömästi vähintään sadan prosentin osuuden Kuun asukkaista.”

Joulun hittituotteesta Mannella on selvä näkemys: ”Se on paketti.” Manne-myymälässä on tänään erikoistarjouksessa vihreää leipää.

[Kommentoi uutista]


Manneweb – Manne-uutiset – Satunnainen uutinen